1. Tuingereedschappen
  2. accu grasmaaier

Top 10 beste accu grasmaaiers van 2024

Laatst bijgewerkt: 16 apr. 2024

Het bijhouden van je tuin is een belangrijk onderdeel van het in stand houden van je huis. Maar wrijven met de hand het gras maaien of het slijten van een ouderwetse grasmaaier kan bepaalde problemen met zich meebrengen, waaronder de vervelende kabels of het gebrek aan stroom. Maar met behulp van een accu grasmaaier wordt het makkelijker om je gras te maaien. Maar welke accu grasmaaier is geschikt voor jou? Ons team heeft alle top 10 accu grasmaaier keuzes samengevat zodat je de best mogelijke keuze kunt maken.

Na uitvoerig getest te hebben door reviews van accu grasmaaiers vergeleken te hebben, zijn wij tot onderstaande top 10 accu grasmaaiers gekomen.

Top 10 accu grasmaaiers

De tuinsector is een bloeiende industrie die een snelle ontwikkeling doormaakt. Niet zo lang geleden was het nog een fysiek intensieve arbeid en hoewel dat nog steeds het geval is, komen er steeds meer handige producten bij. Veel wordt ook elektrisch waardoor het voor iedereen mogelijk wordt om met relatief weinig intensieve arbeid je tuin te onderhouden. Met een snelle ontwikkeling komen er ook heel veel producten op de markt die niet allemaal de moeite waard zijn. Juist daarom is het van belang een goede keuze te maken in wat je koopt. Onze site is opgericht om de keuze makkelijker voor je te maken. Wij onderzoeken wat de consument vindt van hoveniers artikelen op basis van reviews en de beste 10 halen we eruit. Op deze pagina vind je de beste top 10 aan accu grasmaaiers. 

1. GARDENA HandyMower 22/18V P4A Accu Grasmaaier Incl. 18 V accu en lader

Met de GARDENA HandyMower 22/18V P4A Accu Grasmaaier kunt u moeiteloos uw gazon verzorgen. De accugrasmaaier heeft een mulchmes van 22 centimeter dat het gemaaid gras fijn versnippert en weer op de grond laat vallen. Met een maximale looptijd van 25 minuten kunt u ongeveer 50 vierkante meter maaien. Dankzij de drietraps maaihoogte-instelling kunt u zich aanpassen aan de gewenste hoogte voor uw gras. Met de optie voor bediening met één of twee handen heeft u veel flexibiliteit. Ook de zwenkbare handgreep en het compacte ontwerp maken het maaien nog handiger. De duidelijk zichtbare LED-indicator op het apparaat geeft aan hoeveel stroom er nog over is. De grasmaaier wordt geleverd met een 18V-accu en een lader. Om het gemaaid gras op te vangen of weg te gooien is niet nodig waardoor u tijd en ruimte bespaart. De HandyMower 22/18V is perfect voor kleine gazons en gemakkelijk op te bergen.

2. FUXTEC grasmaaier accu 40V (2x 20V) set met batterij (2x 2Ah) en lader (2.4A dubbellader)

Dan is de FUXTEC grasmaaier accu 40V (2x 20V) set met batterij (2x 2Ah) en lader (2.4A dubbellader) een perfecte oplossing voor u. Deze krachtige grasmaaier is gemaakt met duurzame materialen, waardoor hij bestand is tegen het intensieve gebruik. Het is een zeer comfortabel apparaat om te gebruiken, met een ergonomische handgreep en een comfortabele duwbeugel. De FUXTEC grasmaaier is ook uitgerust met een aan/uit-knop, zodat u het apparaat eenvoudig en met één druk op de knop kunt bedienen. Het stille werkingsprincipe van dit apparaat zorgt ervoor dat uw werk zo stil mogelijk verloopt. Bovendien heeft de maaier een verstelbare maaibreedte, waardoor u de maaihoogte eenvoudig kunt aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Dankzij de 2Ah batterijen, die in combinatie met de 2.4A dubbellader een uitstekende accuduur garanderen, kunt u met deze grasmaaier grote oppervlakken maken zonder dat de batterij leeg raakt. Met de FUXTEC grasmaaier accu 40V (2x 20V) set met batterij (2x 2Ah) en lader (2.4A dubbellader) krijgt u de perfecte combinatie van kracht en gebruiksgemak. U kunt er zeker van zijn dat uw gazon of tuin er perfect verzorgd uitziet.

3. Makita DLM330Z Grasmaaier Accu Zonder accu, Zonder lader Snijbreedte max. 33 cm

Makita DLM330Z Grasmaaier Accu is een krachtige machine voor mooi gesnoeide gazons. De grasmaaier heeft een unieke ronde vorm en is voorzien van een afneembare, verstelbare metalen snijmessen met een maximale snijbreedte van 33 cm. Het is een lichtgewicht grasmaaier met een ergonomisch ontwerp dat eenvoudig en comfortabel in gebruik is. De DLM330Z heeft een 3-standenhoogteverstelling waarmee je gemakkelijk de juiste hoogte voor je gras kunt kiezen. Daarnaast heeft het een opvangbak met een capaciteit van 25 liter, waardoor je je gazon langer schoon houdt. De Makita DLM330Z Grasmaaier Accu is ook voorzien van een regelbare veerbelasting die ervoor zorgt dat de grasmaaier optimaal presteert. Het heeft ook een ingebouwde grassnelheidsregelaar, waarmee je de snelheid van de grasmaaier kunt aanpassen. Bovendien is de grasmaaier voorzien van een veiligheidsschakelaar die ervoor zorgt dat de grasmaaier niet zonder toezicht kan worden gebruikt. De Makita DLM330Z Grasmaaier Accu is een krachtige en betrouwbare machine die een perfect en professioneel gazon creëert. Door zijn lichtgewicht ontwerp is het gemakkelijk te verplaatsen en is het een uitstekend alternatief voor andere grasmaaiers. Bovendien is de grasmaaier eenvoud.

4. Makita DLM432Z 2x 18V accu grasmaaier zonder accu`s en lader

De Makita DLM432Z accu grasmaaier is een krachtig hulpmiddel voor tuinliefhebbers. Dit is een 2x 18V accu grasmaaier zonder accu's en lader. De Makita DLM432Z is uitgerust met een subliem ontwerp dat de grasmaaier in staat stelt om in korte tijd een lange afstand af te leggen. De grasmaaier is licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk getransporteerd en opgeslagen kan worden. De grasmaaier heeft een zeer krachtige motor met een vermogen van 2 x 18 volt. De Makita DLM432Z is een duurzame en betrouwbare grasmaaier die lage verbruikskosten heeft. De grasmaaier is uitgerust met een vooruitstrevende luchtfiltering technologie, waardoor er minder onderhoud nodig is. Bovendien is er geen brandstof en olie nodig, waardoor het milieu minder belast wordt. De grasmaaier heeft ook een grote verstelbare maaibreedte van 43 cm, waardoor de gebruiker de maaihoogte en de graslengte gemakkelijk kan aanpassen. Bovendien heeft de grasmaaier een verwijderbaar grasopvangbak met een inhoud van 50 liter, waardoor je de grasresten gemakkelijk en efficiënt kunt verwijderen. De Makita DLM432Z 2x 18V accu grasmaaier zonder accu's en lader is een perfect hulpmiddel voor tuinliefhebbers. Deze grasmaaier is kracht.

5. Makita DUM111ZX LXT 18 V accu Grasschaar en Buxusschaar Body

De Makita DUM111ZX LXT 18 V accu Grasschaar en Buxusschaar Body biedt dubbelsnijdende messen voor een perfect knipresultaat. Het lichtgewicht en compacte ontwerp maakt het apparaat ideaal voor preciesiewerk, het knippen van middelgrote oppervlakken en het bereiken van moeilijke plekken. De beveiliging voor diepontlading van de accu garandeert een lange levensduur. De LED-indicator geeft de status aan. Bovendien is het apparaat stil en milieuvriendelijk door het gebruik van Lithium-ion accu. De LXT 18 V Makita accu past op meer dan 250 machines, wat de verscheidenheid van toepassingen vergroot. Bovendien is de messenset eenvoudig zonder gereedschap te vervangen.

6. Makita DLM432PT2 2x 18V accu grasmaaier set 2x 5.0 Ah duolader

Met de Makita DLM432PT2 2x 18V accu grasmaaier set krijgt u een sterke grasmaaier met een breed maaidek. De twee 5.0 Ah accu's zorgen voor voldoende vermogen om grote gazons te maaien. U krijgt ook een duolader om uw accu's op te laden. De Makita DLM432PT2 is voorzien van een 5-positieshoogteverstelling, zodat u de maaihoogte gemakkelijk kunt aanpassen. Daarnaast is de grasmaaier voorzien van een vangbak met een capaciteit van 60 liter. Zo kunt u de gemaaide grassnippers eenvoudig opvangen. Met deze Makita DLM432PT2 2x 18V accu grasmaaier set heeft u een krachtig apparaat voor het maaien van gazons. De twee 5.0 Ah accu's zorgen voor een lange levensduur en de duolader zorgt ervoor dat u altijd klaar bent om aan de slag te gaan. Daarnaast is de grasmaaier voorzien van een vangbak met een capaciteit van 60 liter. Zo kunt u gemakkelijk de gemaaide grassnippers opvangen.

7. Bosch CityMower 18V-32-300 Grasmaaier Maaibreedte 32 cm Zonder accu en lader

Bosch CityMower 18V-32-300 Grasmaaier is een handige en krachtige grasmaaier voor het maken van perfect gesneden gazons. De accu-grasmaaier is voorzien van krachtige 18V-accu, waardoor je urenlang kunt maaien zonder het risico van stroomuitval. Het maaibreedte is 32 cm, waardoor je in een mum van tijd je tuin in een perfecte staat krijgt. De grasmaaier heeft een geïntegreerde en afneembare grasafvoerslang die het maaiafval direct opvangt, waardoor je niet meer hoeft te vegen. Deze grasmaaier is licht van gewicht en heeft een ergonomisch en comfortabel gevormd handvat, waardoor je makkelijk en zonder veel moeite het gazon kunt maaien.

8. Makita DLM382Z 36V (2x 18V) Li-Ion accu grasmaaier body 38cm

De DLM382 is uitgerust met een dubbele 18V Li-Ion accu en een digitale snelheidsregeling. Met deze grasmaaier heb je een krachtig vermogen en een hoge prestatie. Het krachtige mes met een diameter van 38cm maait het gras zonder steken achter te laten. De maaitijd kan met de digitale snelheidsregeling worden aangepast, waardoor je de grastrimmer meer kracht kunt geven als je dikker gras tegenkomt. De Makita DLM382Z heeft een comfortabele loopgreep met bedieningsknoppen, waarmee je veilig en comfortabel kunt werken. De grasmaaier heeft een verstelbare loopgreep die je in verschillende posities kunt plaatsen. Dit vermindert de belasting op je armen, schouders en rug tijdens het maaien. Hij heeft ook een kantelbare meshouder die je kunt vergrendelen en bevestigen met een kliksysteem. Hiermee kun je de hoogte van het maaidek eenvoudig aanpassen. De Makita DLM382Z grasmaaier is een krachtige professionele grasmaaier met alle kracht en prestaties om je gazon in topconditie te houden. Deze aangedreven grasmaaier heeft een lange levensduur en is een betrouwbare partner voor het maaien van je gazon.

9. Bosch CityMower 18V-32 Accu grasmaaier Met 18 V accu en lader Maaibreedte: 32 cm

De Bosch CityMower 18V-32 Accu grasmaaier is voorzien van een maaibreedte van 32 cm, wat geschikt is voor kleine tot middelgrote tuinen en voor het maken van stijve lijnen in hoog gras. De grasmaaier is voorzien van een intuïtief bedieningspaneel met led-indicatietoetsen, waardoor het reguliere onderhoud eenvoudig wordt. Met de geïntegreerde grasopvangbak van 25 liter, kunt u het gemaaid gras gemakkelijk opvangen en verwerken. Daarnaast is de grasmaaier voorzien van een LED-indicatielampje, waarmee de resterende accucapaciteit wordt aangegeven.

10. GARDENA PowerMax Grasmaaier (gemotoriseerd) Maaibreedte 32 cm Gazons tot 280m

De Gardena PowerMax Li-40/32 is de perfecte keuze voor al wie op zoek is naar een krachtige en betrouwbare accu-grasmaaier. Met een maaiwerk van 32 cm, een capaciteit van 280 m² en een ergonomisch ontwerp, biedt deze grasmaaier een hoge prestatie en een gebruiksvriendelijkheid. Het speciaal geharde mes zorgt voor een optimaal snijresultaat en de ErgoTec handgreep maakt het eenvoudig om de grasmaaier te duwen. Daarnaast heeft de grasmaaier een QuickFit-functie waarmee de maaihoogte in 10 standen verstelbaar is. Extra gazonkammen aan de zijkanten zorgen voor een perfect maairesultaat langs muren en stoepranden. Het cnc-systeem maakt effectief maaien en opvangen mogelijk. De Gardena System Battery is oplaadbaar op elk moment en heeft geen geheugen-effect. Dankzij het opvouwbare frame is de grasmaaier gemakkelijk te vervoeren en compact op te bergen. De Gardena PowerMax Li-40/32 is de perfecte keuze voor al wie op zoek is naar een krachtige en betrouwbare accu-grasmaaier. De Gardena PowerMax Li-40/32 heeft ook een energiezuinig vermogen dat zorgt voor een lange levensduur van de batterij en een minimale vervuiling. Door het lichte gewicht van slechts 6,7 kg is de grasmaaier gemakkelijk te manoeuvreren en te verplaatsen. Met het anti-vibratiesysteem heeft de gebruiker minder last van trillingen. Daarnaast is de grasmaaier voorzien van een handig opbergvak voor accessoires en reserveonderdelen. Dit maakt het eenvoudig om de grasmaaier in de beste conditie te houden. De Gardena PowerMax Li-40/32 is een krachtige, betrouwbare en energiezuinige accu-gr.

Veelgestelde vragen over accu grasmaaiers

Wij worden niet betaald door bedrijven om producten van hen op onze site te promoten. De producten die op onze site komen te staan zijn puur het resultaat van onafhankelijke reviews van consumenten zoals jezelf. Deze test is de eerlijkste manier om de meest gewaardeerde producten te ondervinden.

Je kunt een goede accu grasmaaiers aanschaffen wanneer je naar een van de accu grasmaaiers in onze top 10 gaat. Daar zie je het icoontje met: “Goedkoopste deal” staan, wanneer je daar op klikt, word je doorverwezen naar een webshop die de accu grasmaaier voor de goedkoopste prijs aanbiedt. Dit maakt het eenvoudig om niet alleen tijd te besparen, maar ook om te profiteren van de beste aanbiedingen beschikbaar. Zo ben je verzekerd van waar voor je geld terwijl je kwalitatieve producten koopt.

De beste accu grasmaaier is diegene wat in het onderzoek naar voren is gekomen als nummer 1 in onze top 10. Op basis van alle review vergelijkingen, is de nummer 1 als beste accu grasmaaier verkozen. Welke voor jou het beste is, kun je achterkomen door de 10 beste met elkaar te vergelijken. Elk van deze top producten heeft unieke eigenschappen die aansluiten bij verschillende behoeften en voorkeuren. Bekijk de specificaties, lees de gebruikerservaringen en overweeg jouw persoonlijke wensen om de ideale keuze te maken.

Ons laatste woord over accu grasmaaiers

Het kiezen van een accu grasmaaier kan lastig zijn, aangezien er veel verschillende modellen op de markt zijn. Maar gelukkig is er deze lijst met de top 10. Iedereen die deze lijst heeft bekeken, heeft gezien dat er voor ieder wat wils is. Of het nu gaat om maaicapaciteit of gemakkelijk gebruik; er is voor ieder wat wils. Daarom ben je met een van deze accu grasmaaiers van dienst. Jij hoeft hierna niet meer te twijfelen en je kunt gerust de stap zetten naar het aanschaffen van een accu grasmaaier. Het maaien zonder afhankelijk te zijn van een stopcontact was nog nooit zo eenvoudig. Als je vragen hebt, dan kun je ons altijd contacteren. We helpen je graag verder.

Waar je op kan letten wanneer je een accu grasmaaier koopt?

Wij pogen in eerste instantie de grootste belemmeringen voor je weg te nemen door het onderzoek wat wij doen. Wij hebben al onderzoek gedaan naar alle online reviews van consumenten over accu grasmaaier en vanuit daar onze top 10 gecreëerd. Hier hebben wij rekening gehouden met de score die accu grasmaaiers krijgen van consumenten. Alleen de accu grasmaaiers die een hele goede score krijgen, komen er in.

Daarnaast hebben we gekeken naar de prijs. Wij willen niet alleen maar hele dure accu grasmaaiers in onze top 10, want we willen er zijn voor alle consumenten ongeacht de koopkracht. Zo zie je dat er accu grasmaaiers met verschillende prijzen te zien zijn in de lijst. Ook zoeken wij al voor je op externe webshops naar de beste prijs voor de accu grasmaaier en zetten we een linkje voor je klaar onder elke accu grasmaaier in de button “Goedkoopste Deal” zodat jij direct doorverwezen wordt naar de goedkoopste deal. Waar je zelf dan nog op kan letten is het verschil tussen de accu grasmaaiers in de lijst. Vergelijk de productspecificaties goed zodat je de accu grasmaaiers kiest die bij jou past.

Disclaimer: De top 10 accu grasmaaier is samengesteld op basis van onderzoek naar reviews van consumenten over accu grasmaaier. Onderaan het tekstje van elk product in de top 10 zie je de button “Goedkoopste deal”. Door middel van het klikken op deze button, kom je bij een externe webshop uit. Wanneer je vervolgens accu grasmaaier daar aankoopt, krijgen wij een kleine commissie.

Inhoudsopgave

Author picture
Gijs

Tuinder

Mijn naam is Gijs, dank je voor het lezen van mijn stukjes. Ik werk normaal liever in de tuin, maar ik ben sinds kort ook stukjesschrijver bij hovenierreview.nl waar ik me bezighoud met de laatste nieuwtjes rondom tuinieren. Ik sta er zelf ook nog steeds verrast van hoeveel nieuwe tuinproducten er nog steeds bij komen. Sommige zijn nuttig, andere wat minder. Daarom is het heel fijn dat op onze site in ieder geval de beste producten worden vergeleken.

Gepubliceerd op: 11 nov. 2022

"Zelfvoorzienende" Planten

Wel graag een mooie tuin, maar minder tijd of zin om het te onderhouden? Klik “verdere info” om meer te weten te komen of planten die weinig onderhoud behoeven.