1. Tuingereedschappen
  2. accu heggenschaar

Top 10 beste accu heggenscharen van 2024

Laatst bijgewerkt: 16 apr. 2024

Heeft u een heg die je regelmatig moet knippen, maar geen stopcontact in het gebied? Misschien heeft u de perfecte oplossing gevonden: een accu heggenschaar. Maar het kiezen van een goede heggenschaar kan moeilijk zijn. Er zijn veel verschillende opties en nogal wat variëteiten in kwaliteit. Gelukkig heeft ons team de top 10 beste accu heggenschaar opties voor u geanalyseerd. Lees verder om de beste optie voor uw tuin te vinden!

Na uitvoerig getest te hebben door reviews van accu heggenscharen vergeleken te hebben, zijn wij tot onderstaande top 10 accu heggenscharen gekomen.

Top 10 accu heggenscharen

De tuinsector is een bloeiende industrie die een snelle ontwikkeling doormaakt. Niet zo lang geleden was het nog een fysiek intensieve arbeid en hoewel dat nog steeds het geval is, komen er steeds meer handige producten bij. Veel wordt ook elektrisch waardoor het voor iedereen mogelijk wordt om met relatief weinig intensieve arbeid je tuin te onderhouden. Met een snelle ontwikkeling komen er ook heel veel producten op de markt die niet allemaal de moeite waard zijn. Juist daarom is het van belang een goede keuze te maken in wat je koopt. Onze site is opgericht om de keuze makkelijker voor je te maken. Wij onderzoeken wat de consument vindt van hoveniers artikelen op basis van reviews en de beste 10 halen we eruit. Op deze pagina vind je de beste top 10 aan accu heggenscharen. 

1. BLACK+DECKER GTC1845L Heggenschaar 18V 45cm inclusief accu en lader

De BLACK+DECKER GTC1845L Heggenschaar 18V 45cm is een krachtig gereedschap met een dagelijks gebruiksgemak. De 45 cm lange zaagbladen zorgen voor een krachtige en precieze snijprestatie. Ergonomisch ontworpen handgrepen geven optimaal comfort en een perfecte controle. De heggenschaar is voorzien van E-Drive Technology waardoor hij meer kracht en vermogen heeft om door takken heen te zagen. Ook heeft de heggenschaar een veiligheidsfunctie voor het starten, waardoor je alleen met twee handen de heggenschaar kunt starten. Dit maakt de BLACK+DECKER GTC1845L Heggenschaar 18V 45cm een ideale oplossing voor het onderhouden van kleine heggen. De BLACK+DECKER GTC1845L Heggenschaar 18V 45cm wordt geleverd met een 1,5Ah Lithium accu en een lader, waardoor je direct aan de slag kunt. De heggenschaar heeft een lange levensduur en is licht van gewicht, wat het gemakkelijk maakt om de heggenschaar te dragen en te gebruiken. Dankzij de lithium accu is de heggenschaar volledig draadloos waardoor je zonder zorgen kunt werken. Kortom, de BLACK+DECKER GTC1845L Heggenschaar 18V 45cm is de perfecte oplossing voor een efficiënte en betrouwbare snijprestatie. De BLACK+DECKER GTC1845L Heggenschaar 18V 45cm is een krachtig gereedschap dat een betrouwbare en efficiënte snijprestatie biedt. De 45 cm lange zaagbladen zorgen voor een krachtige en precieze snijprestatie. Ergonomisch ontworpen handgrepen geven optimaal comfort en een perfecte controle. De heggenschaar is voorzien van.

2. Einhell Accu Heggenschaar GE-CH 1846 Li-Solo Power X-Change (Li-Ion 18 V 46 cm zaaglengte 15 mm tandafstand

De Einhell GC-CH 1846 Li Solo heeft een sterke 18V Li-Ion accu en een 46 cm lange zaaglengte. Deze combinatie geeft je de perfecte prestaties om heggen en struiken te verzorgen. Daarnaast heeft de accu heggenschaar een 15 mm tandafstand en een aan-uit knop, zodat je gemakkelijk de machine kunt bedienen. Dankzij de ergonomische vormgeving is deze accu heggenschaar comfortabel in gebruik. De machine is licht, waardoor je gemakkelijk bovenop de heg kunt staan, zonder dat je last krijgt van vermoeidheid. De Einhell Power-X-Change GC-CH 1846 Li Solo is het perfecte gereedschap om heggen en struiken te verzorgen. Of je nu op zoek bent naar een model voor kleinere tuinen of voor de professionele tuinier, deze accu heggenschaar geeft je de perfecte prestaties en een lange levensduur. Dankzij de energiezuinige accu geniet je extra lange werktijden. De machine is eenvoudig in onderhoud, waardoor je zonder zorgen kunt genieten van het resultaat.

3. Einhell Accu Heggenschaar GE-CH 1846 Li Kit (1x2,0Ah) Power X-Change (Li-Ion 18 V 46 cm zaaglengte lasergesneden

De Power-X-Change GC-CH 1846 Li Kit heeft een lasergesneden zaaglengte van 46 cm en is uitgerust met een krachtige 18 V Lithium-Ion accu. Met deze heggenschaar heb je altijd voldoende vermogen en ben je niet beperkt door het snoer. Deze heggenschaar heeft een robuust en duurzaam ontwerp met een afwerking in hoogwaardige kwaliteit. De ergonomisch gevormde handgreep met softgripmateriaal zorgt ervoor dat je de heggenschaar comfortabel en gemakkelijk kan bedienen. De Einhell Power-X-Change GC-CH 1846 Li Kit heeft een optimale balans tussen kracht en gewicht. Met deze heggenschaar kan je gemakkelijk en precies werken en heb je altijd voldoende vermogen. De elektronische motorbeveiliging voorkomt overbelasting en beschermt daardoor de motor. De heggenschaar is voorzien van een veiligheidsschakelaar en een anti-vibratie-systeem voor meer gebruikscomfort. Bovendien is deze heggenschaar is uitgerust met een 2.0Ah Power X-Change batterij. Deze accu is gemakkelijk en snel te vervangen, waardoor je nooit lang hoeft te wachten voordat je weer aan de slag kunt.

4. Einhell Accu Heggenschaar GE-CH 36/65 Li-Solo Power X-Change (Li-Ion 2x 18 V 65 cm zaaglengte 30 mm tandafstand

De Einhell GE-CH 36/65 Li-Solo Accu Heggenschaar is een zeer krachtige machine met een 65 cm zaaglengte en een tandafstand van 30 mm. Hiermee kun je gemakkelijk takken en twijgen verwijderen en de tuin, het park of het perceel in model brengen. De ergonomisch gevormde handvatten en het vrij lage gewicht van slechts 3,6 kg zorgen ervoor dat je comfortabel en vermoeidheidsvrij kunt werken. De heggenschaar is uitgerust met een lasergeleide en een dubbelzijdige, verstelbare schaarblad waarmee je kaarsrecht kunt zagen. Het geïntegreerde beveiligingssysteem voorkomt omval. Met de lithium-ion accu’s heb je voldoende energie voor intensief gebruik.

5. Einhell Accu Heggenschaar ARCURRA Power X-Change (Li-Ion 18 V 55 cm zaaglengte 18 mm tandafstand zaagmateriaalopvanger

De Einhell ARCURRA 18/55 Accu Heggenschaar is uitgerust met een zwaarder motorblok voor meer kracht en een snijmateriaalopvanger om uw tuin en tuinafval te beschermen. De zaaglengte bedraagt 55 cm met een tandafstand van 18 mm, waardoor je meer materiaal tegelijk kunt snijden. Deze heggenschaar is perfect voor het snoeien van kleinere takken en het bijhouden van de heg. Met dit product kun je gemakkelijk hegwerk uitvoeren.

6. Einhell Accu Heggenschaar GE-CH 1855/1 Li Kit (1x2.5 Ah) Power X-Change (Li-Ion 18 V 55 cm snoeilengte 18 mm

De Einhell Accu Heggenschaar GE-CH 1855/1 Li Kit (1x2.5 Ah) Power X-Change (Li-Ion 18 V 55 cm snoeilengte 18 mm) is een krachtig apparaat dat ideaal is voor het onderhouden van heggen, struiken en struikgewas op grote percelen. Met het unieke Power X-Change accusysteem van Einhell heeft de heggenschaar een 18 V accu met 2.5 Ah, waardoor deze stroomloos kan worden gebruikt. Bovendien is de metalen tandwielaandrijving geschikt voor een lange levensduur. Ook zorgen de laser gesneden en diamant geslepen messen voor een zuiver snoeiresultaat. De heggenschaar beschikt over een accuniveau indicator met drie LED's, waarmee de actuele laadstatus van de accu gemakkelijk kan worden afgelezen. Bovendien kunnen de accu's ook worden gebruikt voor alle andere machines uit de Power X-Change-productlijn. Een extra snellader is bij de levering inbegrepen. De machine is stil en licht van gewicht, waardoor deze eenvoudig en comfortabel te bedienen is. De geïntegreerde handgreep biedt extra gebruiksgemak. Deze heggenschaar is daarom een efficiënte oplossing voor het verzorgen van uw tuin.

7. EINHELL GE-CH 1855/1 Li Solo Accu Heggenschaar Power X-Change

De accu Heggenschaar is uitgerust met een lithium-ion accu met een vermogen van 18V en 1,5 Ah. Deze accu biedt een lange levensduur en een krachtige prestatie voor het snoeien van zelfs dicht struikgewas. De machine is ook voorzien van een tweesnijdende, verwisselbare snoeimes van koolstofstaal met een snijbreedte van 55 mm, wat het snoeien gemakkelijker maakt. Daarnaast is de Heggenschaar uitgerust met een verstelbare handgreep en een comfortabel handvat voor een optimaal gebruiksgemak. Bovendien is de Heggenschaar ook uitgerust met een tuimelschakelaar met een veiligheidsvergrendeling voor een extra veiligheid. De machine heeft een laag gewicht van slechts 2,1 kg, wat het transport en gebruik ervan eenvoudig maakt. Met de bijgeleverde opbergtas is de machine makkelijk te vervoeren.

8. Ego HTX6500 PRO accu heggenschaar

Deze professionele heggenschaar heeft een ergonomische constructie met een speciale duim- en vingergrepen voor extra comfort en controle. Het is een lichtgewicht apparaat met een gewicht van slechts 3,7 kg. Het heeft een krachtige 56V, 7Ah lithium ion accu, waardoor het een lange levensduur heeft. De accu heeft ook een snellading, waardoor de accu binnen een uur volledig is opgeladen. De Ego HTX6500 PRO biedt ook een hoge prestaties. Het heeft een variabele snelheid voor het aanpassen van de snelheid aan de omstandigheden. Het heeft een vermogen van 600W, waardoor het meer kracht heeft dan andere professionele heggenscharen. Het is ook uitgerust met een anti-vibratie systeem, waardoor het een langere levensduur heeft. Het apparaat heeft ook een automatische veiligheids-uitrusting die voorkomt dat het apparaat oververhit raakt. Bovendien heeft het een volledig afdichting, waardoor het stof en vuil buiten houdt.

9. GARDENA Telescopische heggenschaar (Zonder Accu) THS 42/18V P4A Meslengte 42cm Tandmes opening 16mm

GARDENA telescopische accu-heggenschaar THS 42 / 18V P4A maakt het mogelijk om hoge heggen gemakkelijk te snoeien. Met een lengte van 42 cm en een tandmesopening van 16 mm, is deze heggenschaar ideaal voor het snoeien van heggen tot een hoogte van 3 meter. Het handvat is voorzien van een led-indicator waarmee je eenvoudig het actuele laadniveau kunt zien. Deze tool is compatibel met alle accu's van de 18V FOR ALL ALLIANCE. Bovendien kan het product met de juiste batterij een batterijduur van maximaal 240 minuten bereiken en tot 600 vierkante meter heg snoeien. GARDENA telescopische heggenschaar THS 42/18V P4A is ideaal voor het snoeien van hoge heggen. Voorzien van een meslengte van 42 cm en een tandmesopening van 16 mm, is deze heggenschaar precies wat je nodig hebt voor het snoeien van heggen tot een hoogte van 3 meter. Het handvat is uitgerust met een led-indicator, waarmee je het actuele laadniveau eenvoudig kunt zien. Daarnaast is het product compatibel met alle accu's van de 18V FOR ALL ALLIANCE. Afhankelijk van de gebruikte batterij kan het product een batterijduur van maximaal 240 minuten bereiken en tot 600 vierkante meter heg snoeien. Met de GARDENA telescopische accu-heggenschaar THS 42/18V P4A heb je snel en veilig je heggen bijgesneden.

10. Einhell GC-HH 18/45 Li T-Solo telescopische heggenschaar

De Einhell GC-HH 18/45 Li T-Solo telescopische heggenschaar is een krachtig en flexibel gereedschap uit de Power X-Change-serie van Einhell. De messen van de stokheggenschaar zijn gemaakt van lasergesneden en diamantgeslepen staal met een maximale snijlengte van 410 mm en een maximum van 1.400 sneden per minuut. Bovendien is de motorkop 7 keer kantelbaar en kan worden gebruikt met een roterende hoofdgreep. Dankzij het rubber beklede vasthoudoppervlak heb je een stevige grip, terwijl de schouderriem je helpt om ergonomisch te werken. De staafheggenschaar is ook geschikt voor hogere heggen dankzij de verlengstang. De levering omvat bovendien een stevige pijlkoker voor veilige opslag en gemakkelijk transport. De accu's of opladers zijn los verkrijgbaar, bijvoorbeeld als praktische startset. De robuuste metalen tandwielen zijn ontworpen voor een lange levensduur. De Einhell GC-HH 18/45 Li T-Solo telescopische heggenschaar is een geweldige optie voor tuiniers die een krachtig en flexibel gereedschap willen gebruiken.

Veelgestelde vragen over accu heggenscharen

Wij worden niet betaald door bedrijven om producten van hen op onze site te promoten. De producten die op onze site komen te staan zijn puur het resultaat van onafhankelijke reviews van consumenten zoals jezelf. Deze test is de eerlijkste manier om de meest gewaardeerde producten te ondervinden.

Je kunt een goede accu heggenscharen aanschaffen wanneer je naar een van de accu heggenscharen in onze top 10 gaat. Daar zie je het icoontje met: “Goedkoopste deal” staan, wanneer je daar op klikt, word je doorverwezen naar een webshop die de accu heggenschaar voor de goedkoopste prijs aanbiedt. Dit maakt het eenvoudig om niet alleen tijd te besparen, maar ook om te profiteren van de beste aanbiedingen beschikbaar. Zo ben je verzekerd van waar voor je geld terwijl je kwalitatieve producten koopt.

De beste accu heggenschaar is diegene wat in het onderzoek naar voren is gekomen als nummer 1 in onze top 10. Op basis van alle review vergelijkingen, is de nummer 1 als beste accu heggenschaar verkozen. Welke voor jou het beste is, kun je achterkomen door de 10 beste met elkaar te vergelijken. Elk van deze top producten heeft unieke eigenschappen die aansluiten bij verschillende behoeften en voorkeuren. Bekijk de specificaties, lees de gebruikerservaringen en overweeg jouw persoonlijke wensen om de ideale keuze te maken.

Ons laatste woord over accu heggenscharen

Met deze top 10 heb je een goed overzicht van wat er op de markt verkrijgbaar is. Wil je een heggenschaar kopen? Dan leggen we je het volgende voor: kijk eerst na wat je precies nodig hebt en lees reviews van bestaande klanten. Zo kun je een goede keuze maken die perfect aansluit bij wat je wilt. Als er nog vragen zijn, wees niet bang ons te contacteren. Wij helpen je graag verder. Om een goede keuze te maken als je een heggenschaar gaat kopen, is het belangrijk om te weten wat je precies zoekt. Je hebt nu een lijst met de beste accu heggenscharen, die je kan helpen om een geschikte heggenschaar te vinden. Bovendien hebben we je een paar tips gegeven om je bij je keuze te helpen. Uiteraard staan we altijd klaar om je verder te helpen als je vragen of onduidelijkheden hebt. Hopelijk heb je met behulp van deze informatie inmiddels een goede keuze kunnen maken. Het kiezen van een nieuwe heggenschaar kan best lastig zijn, maar met de informatie uit deze top 10 heb je een goed vertrekpunt. Zorg er daarnaast voor dat je de producten vergelijkt en lees reviews van eerdere klanten. Zo voorkom je dat je een verkeerde keuze maakt. Daarnaast bieden we je ook onze hulp aan als je vragen hebt. Met al deze informatie is het kiezen van je nieuwe heggenschaar een fluitje van een cent geworden!

Waar je op kan letten wanneer je een accu heggenschaar koopt?

Wij pogen in eerste instantie de grootste belemmeringen voor je weg te nemen door het onderzoek wat wij doen. Wij hebben al onderzoek gedaan naar alle online reviews van consumenten over accu heggenschaar en vanuit daar onze top 10 gecreëerd. Hier hebben wij rekening gehouden met de score die accu heggenscharen krijgen van consumenten. Alleen de accu heggenscharen die een hele goede score krijgen, komen er in.

Daarnaast hebben we gekeken naar de prijs. Wij willen niet alleen maar hele dure accu heggenscharen in onze top 10, want we willen er zijn voor alle consumenten ongeacht de koopkracht. Zo zie je dat er accu heggenscharen met verschillende prijzen te zien zijn in de lijst. Ook zoeken wij al voor je op externe webshops naar de beste prijs voor de accu heggenschaar en zetten we een linkje voor je klaar onder elke accu heggenschaar in de button “Goedkoopste Deal” zodat jij direct doorverwezen wordt naar de goedkoopste deal. Waar je zelf dan nog op kan letten is het verschil tussen de accu heggenscharen in de lijst. Vergelijk de productspecificaties goed zodat je de accu heggenscharen kiest die bij jou past.

Disclaimer: De top 10 accu heggenschaar is samengesteld op basis van onderzoek naar reviews van consumenten over accu heggenschaar. Onderaan het tekstje van elk product in de top 10 zie je de button “Goedkoopste deal”. Door middel van het klikken op deze button, kom je bij een externe webshop uit. Wanneer je vervolgens accu heggenschaar daar aankoopt, krijgen wij een kleine commissie.

Inhoudsopgave

Author picture
Gijs

Tuinder

Mijn naam is Gijs, dank je voor het lezen van mijn stukjes. Ik werk normaal liever in de tuin, maar ik ben sinds kort ook stukjesschrijver bij hovenierreview.nl waar ik me bezighoud met de laatste nieuwtjes rondom tuinieren. Ik sta er zelf ook nog steeds verrast van hoeveel nieuwe tuinproducten er nog steeds bij komen. Sommige zijn nuttig, andere wat minder. Daarom is het heel fijn dat op onze site in ieder geval de beste producten worden vergeleken.

Gepubliceerd op: 11 nov. 2022

"Zelfvoorzienende" Planten

Wel graag een mooie tuin, maar minder tijd of zin om het te onderhouden? Klik “verdere info” om meer te weten te komen of planten die weinig onderhoud behoeven.