Over ons

Wij zijn Richard, Kees en Chantal en samen hebben wij om en nabij de 60 jaar werkervaring in de tuin. Wij hebben elkaar ook leren kennen in de tuin. Wij gingen namelijk alledrie naar dezelfde volkstuin bij ons in het drop en we kunnen wel zeggen dat we daar een echte klik hebben gemaakt. Samen hebben wij besloten om deze site op te richten.

Richard

Hoi, ik ben Richard en ik heb in eerste instantie IT gestudeerd, maar na de eerste paar maanden achter de computer te hebben gezeten bij mijn eerste baan, kwam ik tot de realisatie dat dit echt niks voor mij is en dat ik gewoon lekker buiten wil werken. Ik heb me omgeschoold en ben toen klein begonnen. Eerst gewoon als vriendendienst bij mij in het dorp, maar het werk stapelde zich al snel op en ik kan nu wel zeggen dat ik een ervaren rot ben in het vak.

Kees

Hallo, mijn naam is Kees en ik ben een boerenzoon. Ik ben opgegroeid op een boerderij en heb mijn hele jeugd daar doorgebracht. Ik had zelf geen interesse om het bedrijf over te nemen maar heb in die jaren wel veel ervaring opgedaan met het werken op het land. Deze kennis kan ik hier goed kwijt op de site en ik hoop dat ik hier een heleboel tuinliefhebbers mee kan helpen.

Chantal

Aangenaam! Ik ben Chantal en ik ben vanuit mijn professie herbalist. Als herbalist krijg je veel te maken met tuinieren in de zin van dat je veel met verschillende kruiden en planten werkt om die vervolgens te verwerken tot een bepaald product.

Missie

Waarom hebben wij de site opgericht?

Het idee is zoals gezegd ontstaan in de volkstuin waar we elkaar hebben ontmoet. Wij komen graag samen om nieuwe ideeen te bespreken en het idee om een website op te richten sprak ons meteen alle drie erg aan. Vooral met de achtergrond van Richard in IT, en de kennis die we hebben in tuinieren is het eigenlijk niet meer dan een logisch gevolg. Wij hopen met onze site een goed inzicht te geven aan goede producten voor in de tuin zodat mensen met groene vingers de juiste producten krijgen en mensen die geen groene vingers hebben wellicht kunnen inspireren om de tuin eens onder handen te nemen. Het werk buiten is echt heerlijk!