1. barbecue
 2. The Bastard Urban Large Compleet + Hoes.

The Bastard Urban Large Compleet + Hoes.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de The Bastard BB669L en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesThe Bastard BB669L
Type barbecueHoutskoolbarbecue, Kamado barbecue
Capaciteit9
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak49 cm
Type asopvangerOpen
FabrikantcodeBB669L

Omschrijving van de The Bastard BB669L

Met de The Bastard Urban Large Compleet + Hoes maak je elke barbecue avond tot een succes. Deze barbecue is uitgerust met een uitgebreid Advanced Cooking System, waardoor je twee verschillende gerechten tegelijkertijd kunt bereiden. De meegeleverde beschermhoes houdt je barbecue droog en stofvrij. Daarnaast is de barbecue voorzien van een houtskoolmand, waarmee je de barbecue gemakkelijk ontsteekt. Met de schijf op de barbecue pas je de luchtstroom en temperatuur eenvoudig aan en met de ash lifter maak je de barbecue na gebruik weer gemakkelijk schoon. Geniet dus langer van je The Bastard Urban Large Compleet + Hoes door deze goed te beschermen.

Pluspunten
 • In deze set krijg je naast de barbecue een bijpassende hoes meegeleverd

  .

  -> In deze set krijg je, naast de barbecue, ook een meegeleverde hoes

  .

  Ten opzichte van oudere Large modellen heeft deze BBQ een nieuw Advanced Cooking System waardoor je gerechten op 2 verschillende hoogtes bereid

  .

  -> In vergelijking met oudere Large-modellen heeft deze BBQ een nieuw Advanced Cooking System waardoor je gerechten op twee verschillende hoogtes kunt bereiden. Met de meegeleverde accessoires tover je jouw barbecue om tot oven en maak je hem gemakkelijk schoon

  .

  -> Met de bijgeleverde accessoires kun je jouw barbecue om toveren tot een oven, en hem gemakkelijk schoonmaken.

Minpunten
 • De barbecue heeft een gewicht van 138 kilogram, wat vrij zwaar is om te verplaatsen.

Veelgestelde vragen over de The Bastard BB669L

Je kunt met de The Bastard BB669L voor 9 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de The Bastard BB669L is 49 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.