1. barbecue
 2. Azzurro Kamado Small.

Azzurro Kamado Small.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Azzurro AZ.MC.01 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesAzzurro AZ.MC.01
Type barbecueHoutskoolbarbecue, Kamado barbecue
Capaciteit3
Geschikt voorBalkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin
Kookoppervlak27 cm
Type asopvanger
FabrikantcodeAZ.MC.01

Omschrijving van de Azzurro AZ.MC.01

De Azzurro Kamado Small is een klein maar krachtig barbecue-apparaat. Het is gemaakt van keramiek, wat betekent dat de hitte langer wordt vastgehouden dan bij een traditionele barbecue. Hierdoor kun je op zowel hoge als lage temperatuur koken. De luchttoevoer is handmatig aan te passen, zodat je meer controle hebt over je gerechten. Daarnaast heeft de barbecue een thermometer op de deksel waarmee je de temperatuur in de gaten kunt houden. De Kamado Small heeft ook een verstelbaar grillrooster dat geschikt is voor 3 personen. Daarnaast heeft de barbecue een onderstel, waardoor je de barbecue comfortabel kunt neerzetten.

Pluspunten
 • De deksel houdt de warmte binnen de barbecue waardoor je het vlees op hogere temperaturen gaart

  .

  Deksel houdt de warmte binnen, waardoor je het vlees op hogere temperaturen gaart. De barbecue heeft een regelbare luchttoevoer waardoor je de temperatuur in de barbecue naar eigen wens aanpast

  .

  De barbecue heeft een regelbare luchttoevoer, waardoor je de temperatuur in de barbecue naar je wens kunt aanpassen. Dankzij de dekselthermometer houd je de temperatuur in de barbecue nauwlettend in de gaten

  .

  Dankzij de dekselthermometer hou je de temperatuur in de barbecue in de gaten.

Minpunten
 • De barbecue heeft geen gereedschapshaken om het barbecue gereedschap aan op te hangen waardoor je het minder snel bij de hand hebt

  .

  --> De barbecue heeft geen haken om het barbecue gereedschap aan op te hangen, waardoor je het minder snel bij de hand hebt.

Veelgestelde vragen over de Azzurro AZ.MC.01

Je kunt met de Azzurro AZ.MC.01 voor 3 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Azzurro AZ.MC.01 is 27 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.