1. barbecue
 2. Boretti Ceramica Medium.

Boretti Ceramica Medium.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Boretti CERAMICAM en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesBoretti CERAMICAM
Type barbecueHoutskoolbarbecue, Kamado barbecue
Capaciteit6
Geschikt voorBalkon of dakterras, Tuin
Kookoppervlak36 cm
Type asopvangerOpen
FabrikantcodeCERAMICAM

Omschrijving van de Boretti CERAMICAM

Met de Boretti Ceramica Medium heb je een kamado die je het hele jaar door kunt gebruiken. De kamado is geschikt voor 6 personen. Het stevige X-frame onderstel zorgt voor een prettige werkhoogte en met de 4 robuuste wielen is de kamado gemakkelijk te verplaatsen. Dankzij de ronde kamer, regenbestendige top-vent en dikke geïsoleerde wanden blijft de Ceramica Medium zelfs in koude of natte omgevingen urenlang op temperatuur met slechts een paar blokken houtskool. De inklapbare zijtafels bieden voldoende werkruimte en met de gereedschapshaken heb je je gereedschap binnen handbereik. Met de Boretti Ceramica Medium heb je een kamado die je het hele jaar door kunt gebruiken. Je kunt hiermee (in)direct grillen, slow-cooken, roken en stoomen. De kamado heeft een stevig X-frame onderstel, waardoor je hem op een prettige werkhoogte kunt plaatsen. Door de 4 robuuste wielen is het gemakkelijk de kamado te verplaatsen. Ook als het koud of nat is blijft hij urenlang op temperatuur met slechts een paar blokken houtskool. Met de inklapbare zijtafels.

Pluspunten
 • Je hebt extra werkruimte dankzij de opklapbare zijtafels

  .

  Dankzij de 4 wielen verplaats je de barbecue gemakkelijk

  .

  Je barbecuet voor maximaal 6 personen op het grilloppervlak.

Minpunten
 • De barbecue heeft geen vetafvoer.

Veelgestelde vragen over de Boretti CERAMICAM

Je kunt met de Boretti CERAMICAM voor 6 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Boretti CERAMICAM is 36 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.