1. barbecue
 2. Weber Original Kettle 57 cm.

Weber Original Kettle 57 cm.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 1341504 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 1341504
Type barbecueHoutskoolbarbecue
Capaciteit12
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak57 cm
Type asopvangerOpen
Fabrikantcode1341504

Omschrijving van de Weber 1341504

De Weber Original Kettle is het perfecte barbecue-apparaat voor een lekkere outdoor cooking experience. Met een rooster van 57 centimeter diameter kun je voor maximaal 12 mensen tegelijkertijd barbecueën. De One-Touch knop zorgt ervoor dat je het as gemakkelijk kunt verwijderen. Met de meegeleverde brikettenmaatbeker kun je eenvoudig de hoeveelheid briketten afmeten. Plaats de briketten op het onderrooster en regel de temperatuur aan de hand van de ventilatieroosters. Daarnaast heeft de barbecue ook een geïntegreerde dekselthermometer waarmee je de temperatuur constant in de gaten kunt houden. De houtskoolrails maakt het mogelijk om zowel indirect als direct te grillen. Geniet van een heerlijke barbecue met de Weber Original Kettle!

Pluspunten
 • Je laat het as met een druk op de knop in de asopvangschaal vallen, waardoor je de BBQ sneller schoonmaakt

  .

  Je laat het as met een druk op de knop in de asopvangschaal vallen, waardoor je de BBQ sneller reinigt. De barbecue heeft wielen waarmee je de barbecue gemakkelijk verplaatst

  .

  De barbecue heeft wielen waarmee je de barbecue eenvoudig verplaatst. Je barbecuet voor maximaal 12 personen op het grilloppervlak

  .

  Je kunt met deze barbecue tot maximaal 12 personen op het grilloppervlak grillen.

Minpunten
 • De barbecue heeft geen gereedschapshaken om het barbecuegereedschap aan op te hangen

  .

  De asopvangbak is open, waardoor het as wegwaait als het waait.

Veelgestelde vragen over de Weber 1341504

Je kunt met de Weber 1341504 voor 12 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 1341504 is 57 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.