1. barbecue
 2. The Bastard Urban Medium Compleet 2022.

The Bastard Urban Medium Compleet 2022.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de The Bastard BU203 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesThe Bastard BU203
Type barbecueHoutskoolbarbecue, Kamado barbecue
Capaciteit7
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak42 cm
Type asopvangerOpen
FabrikantcodeBU203

Omschrijving van de The Bastard BU203

Met de The Bastard Urban Medium Compleet 2022 haal je een complete barbecue set in huis. Deze set bestaat uit een plate setter, charcoal basket, schijf, rvs ash lifter en onderstel met zijtafels. Met de plate setter verdeel je het rooster in 2 hoogtes en bereid je 2 verschillende gerechten tegelijkertijd. De charcoal basket zorgt ervoor dat de houtskool langzaam brandt. Met de schijf bovenop de barbecue regel je gemakkelijk de temperatuur. De rvs ash lifter vangt al het as op, zodat je de barbecue na gebruik gemakkelijk schoonmaakt. Bij deze set krijg je ook een onderstel en zijtafels voor nog meer comfort tijdens het koken. Genieten van smaakvolle gerechten tijdens een gezellige avond? Kies voor de The Bastard Urban Medium Compleet 2022 en je bent klaar om te BBQ-en!

Pluspunten
 • Ten opzichte van het 2021 model heeft deze BBQ een nieuw geavanceerd kooksysteem waarmee je gerechten op twee verschillende hoogtes kunt bereiden

  .

  Met de bijgeleverde accessoires kun je jouw barbecue omtovern tot oven en hem gemakkelijk schoonmaken

  .

  Je kunt met je barbecue voor maximaal zeven personen op het grilloppervlak koken.

Minpunten
 • Je moet het onderstel zelf installeren, wat door het gewicht van de kamado erg moeilijk is.

Veelgestelde vragen over de The Bastard BU203

Je kunt met de The Bastard BU203 voor 7 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de The Bastard BU203 is 42 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.