1. barbecue
 2. Cadac 2 Cook 3 Pro Deluxe.

Cadac 2 Cook 3 Pro Deluxe.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Cadac 203P1-20-EU en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesCadac 203P1-20-EU
Type barbecueGasbarbecue
Capaciteit7
Geschikt voorCamping of vakantie, Park of strand, Tuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode203P1-20-EU

Omschrijving van de Cadac 203P1-20-EU

De Cadac 2 Cook 3 Pro Deluxe Stove is ideaal om mee te nemen naar de camping of het park. Deze barbecue werkt op gas en heeft geen rookvorming. Je kunt de twee branders los van elkaar gebruiken met de automatische piëzo-ontsteking die je snel en veilig aansteekt. Je kunt vlees, vis en groenten geleidelijk bakken op de grill- en bakplaat met anti-aanbaklaag. De anti-slip voetjes aan de onderkant zorgen ervoor dat de 2 Cook 3 Pro Deluxe stevig staat. Als er veel wind is, gebruik je de deksel als windschild. Met deze Cadac 2 Cook 3 Pro Deluxe Stove kun je altijd en overal genieten van een lekkere maaltijd.

Pluspunten
 • Je barbecuet voor maximaal 7 personen op het kookoppervlak

  .

  De barbecue heeft 2 branders met een vermogen van 5,7 kilowatt in totaal

  .

  Dankzij het compacte formaat neem je deze barbecue gemakkelijk mee.

Minpunten
 • De benodigde gasdrukregelaar en gasslang worden niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Cadac 203P1-20-EU

Je kunt met de Cadac 203P1-20-EU voor 7 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Cadac 203P1-20-EU is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.