1. barbecue
  2. The Bastard VX Large Complete.

The Bastard VX Large Complete.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de The Bastard BX101 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesThe Bastard BX101
Type barbecueHoutskoolbarbecue, Kamado barbecue
Capaciteit9
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak49 cm
Type asopvangerOpen
FabrikantcodeBX101

Omschrijving van de The Bastard BX101

Bovendien is deze barbecue gemaakt van hoogwaardig materiaal. Door het gebruik van de beste materialen ben je verzekerd van een stevig en duurzaam product. De The Bastard VX Large Complete heeft een stevig frame van staal en heeft een robuuste deksel met een dikke keramische coating. Ook zijn alle losse onderdelen voorzien van een speciale coating. Hierdoor is de barbecue gemakkelijk te reinigen en te onderhouden. Door de krachtige ventilator kun je de temperatuur binnen enkele minuten regelen. Ook heeft de VX Large Complete een speciale aslade waar je je gebruikte houtskool in kwijt kunt. Hierdoor kun je de as makkelijk verwijderen en de barbecue opnieuw gebruiken. Met deze complete barbecue van The Bastard ben je verzekerd van vele avonden grillen met jouw vrienden en familie.

Pluspunten
  • Je barbecue voor maximaal 9 personen op het kookoppervlak. Het keramiek is bestand tegen hoge temperaturen waardoor je kunt grillen, roken, stomen, bakken en slowcooken. Je hebt extra werkruimte tijdens het grillen dankzij de zijtafels. Je barbecue voor maximaal 9 personen op het kookoppervlak. Het keramiek is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je kunt grillen, roken, stomen, bakken en slowcooken. Je hebt extra werkruimte tijdens het grillen dankzij de zijtafels.

Minpunten
  • De houtskoolbarbecue heeft geen windscherm waardoor de warmte minder lang blijft hangen en je op lagere temperaturen grilt

    .

    De houtskoolbarbecue heeft geen windscherm, waardoor de warmte minder lang blijft hangen en je op lagere temperaturen kunt grillen.

Veelgestelde vragen over de The Bastard BX101

Je kunt met de The Bastard BX101 voor 9 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de The Bastard BX101 is 49 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.