1. barbecue
 2. The Bastard Compact 2022 + Hoes.

The Bastard Compact 2022 + Hoes.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de The Bastard BB922C en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesThe Bastard BB922C
Type barbecueHoutskoolbarbecue, Kamado barbecue
Capaciteit5
Geschikt voorBalkon of dakterras, Tuin
Kookoppervlak34 cm
Type asopvangerOpen
FabrikantcodeBB922C

Omschrijving van de The Bastard BB922C

Je hoeft je met The Bastard Compact 2022 + hoes geen zorgen meer te maken over het weer. Deze compacte barbecue met hoes is een stevige allrounder die je een kwalitatief hoge barbecue-ervaring biedt. Door de grote thermometer op de deksel kun je de temperatuur goed in de gaten houden. Dankzij de grote wielen is hij makkelijk te verplaatsen, zodat je de heerlijke geur van je gerechten overal kunt verspreiden. De afneembare vetopvang maakt de barbecue makkelijk schoon te maken. Voeg de vetopvang toe om vet en voedselresten op te vangen, waardoor je barbecue schoon en hygiënisch blijft. Daarnaast houdt deze hoes je barbecue goed beschermd tegen invloeden van buitenaf. De hoes is gemaakt van waterdicht materiaal, zodat je barbecue onbeschadigd blijft.

Pluspunten
 • Met deze set krijg je naast de barbecue ook een bijpassende beschermhoes

  .

  Met deze set krijg je naast de barbecue ook een bijpassende hoes. Dankzij de meegeleverde accessoires tover je jouw barbecue om tot oven en maak je hem gemakkelijk schoon

  .

  Dankzij de meegeleverde accessoires kun je jouw barbecue omtovern tot oven en het gemakkelijk schoonmaken. Ten opzichte van het 2020 model heeft deze BBQ een preciezere temperatuurregeling, een ruimere kolenmand en een verbeterde thermometer

  .

  In vergelijking met het 2020 model heeft deze BBQ een preciezers temperatuurregelingsmechanisme, een bredere kolenmand en een verbeterde thermometer.

Minpunten
 • De barbecue heeft geen gereedschapshaken waarmee je je accessoires gemakkelijk kunt opbergen.

Veelgestelde vragen over de The Bastard BB922C

Je kunt met de The Bastard BB922C voor 5 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de The Bastard BB922C is 34 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.