1. barbecue
 2. Campingaz 3 Series Classic LS Plus.

Campingaz 3 Series Classic LS Plus.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Campingaz 2000031359 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesCampingaz 2000031359
Type barbecueBuitenkeuken, Gasbarbecue
Capaciteit13
Geschikt voorBalkon of dakterras, Tuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode2000031359

Omschrijving van de Campingaz 2000031359

Klaar om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden? Dan is de Campingaz 3 Series Classic LS Plus de perfecte gasbarbecue voor jou. Met maar liefst 3 gasbranders die elk afzonderlijk van elkaar ingesteld kunnen worden, kun je aan de ene kant van de barbecue een stuk vlees braden terwijl je aan de andere kant je groentespies maakt. De geleidelijke hitteverspreiding en het gietijzeren grillrooster helpen de warmte goed vast te houden, zodat je eten gelijkmatig gaar wordt en je geen aangebrande stukken meer krijgt. Bovendien heeft de Campingaz 3 Series Classic LS Plus een zijtafel en zijbrander waarmee je gemakkelijk bijgerechten zoals een saus kunt bereiden. Wanneer het eten op is, hoef je je geen zorgen te maken over etensresten. De Campingaz 3 Series Classic LS Plus heeft namelijk het InstaClean systeem, waardoor het schoonmaken van de barbecue een fluitje van een cent is.

Pluspunten
 • Met het InstaClean Aqua systeem maak je de barbecue gemakkelijk schoon

  .

  Met het InstaClean Aqua systeem maak je de barbecue gemakkelijk schoon

  .

  De buitenkeuken heeft een zijbrander voor het bereiden van sauzen en bijgerechten

  .

  De buitenkeuken heeft een zijbrander voor het bereiden van sauzen en bijgerechten

  .

  Je barbecuetvoor maximaal 13 personen op het kookoppervlak

  .

  Je barbecue kun je voor maximaal 13 personen op het kookoppervlak gebruiken.

Minpunten
 • De benodigde gasdrukregelaar en gasslang worden niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Campingaz 2000031359

Je kunt met de Campingaz 2000031359 voor 13 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Campingaz 2000031359 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.