1. barbecue
  2. Weber Performer Premium GBS 57 cm.

Weber Performer Premium GBS 57 cm.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 15401004 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 15401004
Type barbecueHoutskoolbarbecue
Capaciteit1 - 14
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak57 cm
Type asopvangerAfgesloten
Fabrikantcode15401004

Omschrijving van de Weber 15401004

De Weber Performer Premium GBS 57 cm biedt je de perfecte combinatie tussen een houtskoolbarbecue en een outdoor kitchen. Met zijn grote metalen werktafel heb je voldoende ruimte om ingrediënten klaar te maken en de temperatuurregeling is eenvoudig te bedienen met het One Touch-systeem. Voor extra zekerheid kun je gebruik maken van de geïntegreerde kookwekker. Het as afvoeren verloopt ook gemakkelijk dankzij de asopvanger in combinatie met de aspan. Daarnaast kun je met het GBS-rooster en de verschillende accessoires afwisselen. Met de 2 houtskoolhouders is indirect grillen ook mogelijk. Voor het houtskool dat je hierbij gebruikt, hoef je niet ver te zoeken. Je bewaart het gewoon in de brikettenvoorraadhouder onder je barbecue.

Pluspunten
  • Dankzij het uitneembare GBS rooster kun je je barbecue uitbreiden met verschillende accessoires. Met een druk op de knop laat je het as in de asopvangschaal vallen, waardoor je de BBQ sneller schoonmaakt. Je kunt je barbecue voor maximaal 12 personen op het grilloppervlak gebruiken.

Minpunten
  • Er is geen vetopvangbak bij de barbecue waardoor het schoonmaken moeilijker is.

Veelgestelde vragen over de Weber 15401004

Je kunt met de Weber 15401004 voor 1 - 14 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 15401004 is 57 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.