1. barbecue
 2. Barbecook Loewy 55.

Barbecook Loewy 55.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Barbecook BC-CHA-1009 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesBarbecook BC-CHA-1009
Type barbecueHoutskoolbarbecue
Capaciteit1 - 9
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak47,5 cm
Type asopvangerAfgesloten
FabrikantcodeBC-CHA-1009

Omschrijving van de Barbecook BC-CHA-1009

De Barbecook Loewy 55 is een perfecte barbecuestalen barbecue omdat hij niet alleen veilig maar ook stevig is. Het QuickStop systeem zorgt ervoor dat de as die door het rooster valt onmiddellijk wordt geblust. Het grillrooster heeft 3 standen, zodat je vlees op ideale hoogte ten opzichte van het vuur ligt. Het QuickStart systeem maakt het aanmaken van de grill ook eenvoudig en binnen 15 minuten is de barbecue klaar voor gebruik. Daarnaast is er geen aanmaakproducten nodig. De Barbecook Loewy 55 bevat ook een bijzondere techniek, waardoor het waterreservoir wordt gevuld. Hierdoor staat de stalen barbecue stabieler en worden de hete as en rook beter beheerst. Dit maakt de Barbecook Loewy 55 een perfecte uitrusting voor gezellig en veilig barbecueën.

Pluspunten
 • Met het QuickStart systeem kun je de barbecue snel en veilig aanzetten

  .

  Het QuickStop systeem biedt extra veiligheid door het gebruik van water in de voet

  .

  Je kunt tot maximaal 9 personen tegelijk op het grilloppervlak barbecuen.

Minpunten
 • De barbecue heeft geen wielen waardoor je de barbecue minder gemakkelijk verplaatst.-> De barbecue heeft geen wielen waardoor het moeilijker is om de barbecue te verplaatsen.

Veelgestelde vragen over de Barbecook BC-CHA-1009

Je kunt met de Barbecook BC-CHA-1009 voor 1 - 9 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Barbecook BC-CHA-1009 is 47,5 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.