1. barbecue
  2. Weber Lumin Compact Black Met Onderstel.

Weber Lumin Compact Black Met Onderstel.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 91010853 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 91010853
Type barbecueElektrische barbecue
Capaciteit6
Geschikt voorBalkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode91010853

Omschrijving van de Weber 91010853

De Weber Lumin Compact Met Onderstel is een compacte elektrische barbecue met een onderstel, waardoor je op een prettige werkhoogte kunt grilen. Het onderstel is inklapbaar, waardoor je de barbecue makkelijk verplaats in de tuin, of meeneemt naar de camping. Met de Lumin Compact bereid je direct en indirect gerechten, waardoor je veel verschillende soorten gerechten kunt bereiden. De maximale temperatuur van de barbecue bedraagt 315 graden Celsius, waardoor je bijvoorbeeld vlees kunt roosteren. Ook kun je de stoombak gebruiken om groenten te stomen. Met de rookinfusie-instelling kun je authentieke rooksmaak toevoegen aan je gerechten. Je voegt de rookmot toe in de rookbak, waarna je de deksel sluit om warmte vast te houden en voor een goede warmteverdeling te zorgen. Via de thermometer op de deksel kun je de temperatuur in de gaten houden. Zo kun je met de Weber Lumin Compact Met Onderstel eenvoudig en op een prettige werkhoogte lekkere gerechten bereiden.

Pluspunten
  • Je kookt voor maximaal 6 personen op de barbecue. Je houdt de temperatuur in de barbecue nauwlettend in de gaten met behulp van de dekselthermometer. Met behulp van de gereedschapshaken heb je het barbecuegereedschap snel bij de hand tijdens het grillen.

Minpunten
  • Het snoer is relatief kort, waardoor je vaak een verlengsnoer nodig hebt.

Veelgestelde vragen over de Weber 91010853

Je kunt met de Weber 91010853 voor 6 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 91010853 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.