1. barbecue
  2. The Bastard VX Large Solo.

The Bastard VX Large Solo.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de The Bastard BX102 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesThe Bastard BX102
Type barbecueHoutskoolbarbecue, Kamado barbecue
Capaciteit9
Geschikt voorBalkon of dakterras, Tuin
Kookoppervlak49 cm
Type asopvangerOpen
FabrikantcodeBX102

Omschrijving van de The Bastard BX102

De The Bastard VX Large Solo kamado barbecue is perfect voor een gezellige grill sessie. Deze kamado heeft een doorzichtige deksel waardoor je jouw gerechten goed in de gaten kunt houden. De luchtstroom en temperatuur regel je eenvoudig door het gat in de deksel. Met de 4 halve maan roosters of hitte deflectors die je op verschillende hoogtes plaatst, kun je zelfs meerdere hittezones creëren. Op de 2 zijtafels bereid je bijgerechten of zet je jouw drankje neer. Ook is de VX Large Solo gemaakt van keramisch materiaal. Hierdoor blijft de warmte langer vastzitten en ontsnapt deze niet. Bovendien heeft de kamado een verwijderbare asopvanger waar alle as wordt verzameld, zodat je deze makkelijk schoonmaakt na gebruik. Kortom, de The Bastard VX Large Solo kamado barbecue is de perfecte keuze voor al jouw grill avonturen.

Pluspunten
  • Het keramiek is bestand tegen hoge temperaturen waardoor je kunt grillen, roken, stomen, bakken en slowcooken

    .

    Met het nieuwe Multi-Level Systeem bereid je gerechten op verschillende hoogtes

    .

    Je kunt tot 9 personen op het grilloppervlak barbecuen.

Minpunten
  • Er wordt geen frame meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de The Bastard BX102

Je kunt met de The Bastard BX102 voor 9 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de The Bastard BX102 is 49 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.