1. barbecue
 2. The Bastard Large Compleet 2022 + Hoes.

The Bastard Large Compleet 2022 + Hoes.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de The Bastard BB669L en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesThe Bastard BB669L
Type barbecueHoutskoolbarbecue, Kamado barbecue
Capaciteit9
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak49 cm
Type asopvangerOpen
FabrikantcodeBB669L

Omschrijving van de The Bastard BB669L

Met The Bastard Large Compleet 2022 + hoes haal je een uitgebreide barbecue met bijbehorende beschermhoes in huis. De barbecue is geschikt voor het bereiden van gerechten voor 9 personen. Dankzij het vernieuwde plate setter pas je de hoogte van de barbecue aan, waardoor je meerdere gerechten tegelijk bereidt. Verder is de barbecue voorzien van een meegeleverde houtskoolmand, een schijf en een rvs ash lifter, waardoor je jouw barbecue eenvoudig aansteekt en schoonmaakt. Daarnaast ontvang je ook een onderstel en zijtafels bij de Large Compleet 2022. Door de bijpassende hoes blijft de barbecue stevig beschermd tegen vocht en vuil.

Pluspunten
 • Met deze set krijg je naast de barbecue ook een bijpassende beschermhoes

  .

  Met de meegeleverde accessoires kun je jouw barbecue veranderen in een oven en makkelijk schoonmaken

  .

  Dankzij het Advanced Cooking System kun je twee verschillende gerechten tegelijkertijd bereiden.

Minpunten
 • Je moet het onderstel zelf installeren, wat door het gewicht van de kamado erg lastig is.

Veelgestelde vragen over de The Bastard BB669L

Je kunt met de The Bastard BB669L voor 9 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de The Bastard BB669L is 49 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.