1. barbecue
  2. Weber Performer Premium GBS 57 cm + Hoes.

Weber Performer Premium GBS 57 cm + Hoes.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 7146 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 7146
Type barbecueHoutskoolbarbecue
Capaciteit1 - 14
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak57 cm
Type asopvangerAfgesloten
Fabrikantcode7146

Omschrijving van de Weber 7146

Met de Weber Performer Premium GBS 57 cm + Hoes ben je verzekerd van heerlijke barbecuesessies met je vrienden en familie. Deze houtskoolbarbecue heeft een robuust onderstel met 4 wielen, waarmee je hem gemakkelijk naar een andere plek kunt verplaatsen. De metalen werktafel biedt je de ruimte om ingrediënten ter plekke te bereiden. Het One Touch-systeem zorgt voor een optimale temperatuurregeling. Met de kookwekker houd je je garingstijd goed in de gaten. Ook heeft de barbecue een GBS-rooster met een uitneembaar middenstuk, waarmee je de accessoires van de GBS-serie gemakkelijk afwisselt. Met de 2 houtskoolhouders is indirect grillen mogelijk. Breng de briketten die je hiervoor gebruikt op eenvoudige wijze naar je barbecue met behulp van de briketten voorraadhouder. De hoes die bij deze Weber Performer Premium GBS 57 cm geleverd wordt, beschermt de barbecue tegen regen en stof.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde barbecuehoes bescherm je jouw barbecue tegen weer en wind. Je laat het as met een druk op de knop in de asopvangschaal vallen, waardoor je de BBQ sneller schoonmaakt. Je barbecuet voor maximaal 12 personen op het grilloppervlak.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen vetopvangbak waardoor schoonmaken moeilijker is.

Veelgestelde vragen over de Weber 7146

Je kunt met de Weber 7146 voor 1 - 14 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 7146 is 57 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.