1. barbecue
 2. Napoleon Phantom TravelQ PRO285X.

Napoleon Phantom TravelQ PRO285X.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Napoleon PRO285X-MK-NL-PHM en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesNapoleon PRO285X-MK-NL-PHM
Type barbecueGasbarbecue
Capaciteit9
Geschikt voorCamping of vakantie, Tuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
FabrikantcodePRO285X-MK-NL-PHM

Omschrijving van de Napoleon PRO285X-MK-NL-PHM

De Napoleon Phantom TravelQ PRO285X is een uiterst veelzijdige gasbarbecue. Niet alleen is deze barbecue eenvoudig op te klappen en te verplaatsen, hij is ook voorzien van een warmhoudrooster en een ingebouwde Accu-Probe dekselthermometer. Je hebt dus alles bij de hand om de perfecte gerechten te bereiden. De Napoleon Phantom TravelQ PRO285X heeft twee rvs branders, waarmee je de temperatuur precies af kunt stellen. Op het ruime grilloppervlak is genoeg ruimte om voor 9 personen tegelijkertijd te grillen. De zijtafels bieden extra opbergruimte voor al je benodigdheden. De Napoleon Phantom TravelQ PRO285X is dus het perfecte toestel om mee te nemen naar het park of de camping, waar je met een gerust hart heerlijke gerechten kunt bereiden.

Pluspunten
 • Je barbecuet voor maximaal 9 personen op het grilloppervlak

  .

  Met de inklapbare zijtafels en het meegeleverde warmhoudrooster heb je genoeg ruimte om je gerechten te bereiden

  .

  Dankzij het inklapbare onderstel op wielen kun je de barbecue gemakkelijk opbergen.

Minpunten
 • De luchttoevoer is niet regelbaar, waardoor je de temperatuur in de barbecue niet naar je eigen wens kunt aanpassen.

Veelgestelde vragen over de Napoleon PRO285X-MK-NL-PHM

Je kunt met de Napoleon PRO285X-MK-NL-PHM voor 9 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Napoleon PRO285X-MK-NL-PHM is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.