1. barbecue
 2. The Bastard Medium Compleet 2022.

The Bastard Medium Compleet 2022.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de The Bastard BC203 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesThe Bastard BC203
Type barbecueHoutskoolbarbecue, Kamado barbecue
Capaciteit7
Geschikt voorBalkon of dakterras, Tuin
Kookoppervlak42 cm
Type asopvangerOpen
FabrikantcodeBC203

Omschrijving van de The Bastard BC203

Met de The Bastard Medium Compleet 2022 bereid je niet alleen gerechten op verschillende hoogtes, maar ook op 2 verschillende manieren. Met de meegeleverde halve maan roosters kan je dus 2 compleet verschillende maaltijden tegelijk bereiden. De BBQ ontsteek je gemakkelijk met de charcoal basket. Dit mandje zorgt ervoor dat je houtskool gemakkelijk brandt en op zijn plek blijft. Bovenop de barbecue zit een schijf waarmee je de luchtstroom aanpast en de temperatuur regelt. Met de rvs ash lifter vang je het as op, zodat je de barbecue na een gezellige avond gemakkelijk schoonmaakt. Bij de Medium Compleet ontvang je ook een onderstel en zijtafels, zodat je al je ingrediënten, gerechten en snacks gemakkelijk bij de hand hebt. Zo kan je optimaal genieten van je BBQ!

Pluspunten
 • Ten opzichte van het 2021 model heeft deze BBQ een nieuw Advanced Cooking System waardoor je gerechten op 2 verschillende hoogtes bereidt

  .

  Met de meegeleverde accessoires tover je jouw barbecue om tot oven en maak je hem makkelijk schoon

  .

  Je barbecuet voor maximaal negen personen op het grilloppervlak.

Minpunten
 • Je moet het onderstel zelf installeren, wat door het gewicht van de kamado erg moeilijk is.

Veelgestelde vragen over de The Bastard BC203

Je kunt met de The Bastard BC203 voor 7 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de The Bastard BC203 is 42 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.