1. barbecue
  2. The Bastard Small 2022.

The Bastard Small 2022.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de The Bastard BC106 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesThe Bastard BC106
Type barbecueHoutskoolbarbecue, Kamado barbecue
Capaciteit3
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak26 cm
Type asopvangerOpen
FabrikantcodeBC106

Omschrijving van de The Bastard BC106

De Bastard Small 2022 is voorzien van een innovatieve luchtregeling die je eenvoudig bedient dankzij de twee ventilatieopeningen. Zo stel je met deze luchtregeling de temperatuur gemakkelijk in en kun je verschillende kooktechnieken gebruiken. Het geavanceerde aanstuurmechanisme zorgt ervoor dat de temperatuur binnen de kamado constant blijft. De Bastard Small 2022 is het perfecte barbecue-model voor de echte kamado-liefhebber die kiest voor een kleine variant. Je kunt je eten heel langzaam koken op lage temperatuur, maar ook grillen en schroeien op hogere temperaturen. Zo kun je eindeloos genieten van echte smaakvolle gerechten met deze kleine kamado.

Pluspunten
  • Dankzij de meegeleverde accessoires kun je jouw barbecue eenvoudig omzetten in een oven en hem makkelijk schoonmaken. Een keramische barbecue houdt de warmte goed vast, zodat je hem ook in de winter kunt gebruiken. Na je registratie bij The Bastard krijg je levenslange garantie op de keramische onderdelen van de barbecue.

Minpunten
  • Deze barbecue is minder geschikt om voor grote gezelschappen te grillen.

Veelgestelde vragen over de The Bastard BC106

Je kunt met de The Bastard BC106 voor 3 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de The Bastard BC106 is 26 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.