1. barbecue
 2. Boretti Tonello.

Boretti Tonello.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Boretti TONELLO en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesBoretti TONELLO
Type barbecueHoutskoolbarbecue
Capaciteit1 - 5
Geschikt voorBalkon of dakterras, Camping of vakantie, Tuin
Kookoppervlak36,5 cm
Type asopvangerAfgesloten
FabrikantcodeTONELLO

Omschrijving van de Boretti TONELLO

Met de Boretti Tonello haal je een krachtige, handgemaakte houtskoolbarbecue in huis. De gietijzeren grillrooster is speciaal ontworpen om warmte langer vast te houden. In combinatie met de luchttoevoer kun je de temperatuur zelf reguleren, waardoor je verschillende gerechten op de juiste wijze kunt bereiden. Ook als je de deksel sluit creëer je een oveneffect, waarmee je nog meer smaak uit je gerechten kan halen. De Boretti Tonello is een krachtige en duurzame barbecue die ideaal is voor iedereen die van lekker eten houdt en graag de tuin in verandert in een openluchtkeuken.

Pluspunten
 • Met het standaard meegeleverde gietijzeren rooster maak je mooie grillstrepen op je steaks

  .

  Met de gesloten asopvangbak heb je geen last van opvliegend as

  .

  Je kunt barbecueën voor maximaal 5 personen op het grilloppervlak.

Minpunten
 • Je moet je barbecue gereedschap altijd vasthouden, want deze barbecue heeft geen mogelijkheid om te hangen of te ophangen.

Veelgestelde vragen over de Boretti TONELLO

Je kunt met de Boretti TONELLO voor 1 - 5 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Boretti TONELLO is 36,5 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.