1. barbecue
  2. Cadac Citi Chef 40 Zwart.

Cadac Citi Chef 40 Zwart.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Cadac 5610-20-04-EF en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesCadac 5610-20-04-EF
Type barbecueGasbarbecue
Capaciteit6
Geschikt voorBalkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin
Kookoppervlak38 cm
Type asopvanger
Fabrikantcode5610-20-04-EF

Omschrijving van de Cadac 5610-20-04-EF

De Cadac Citi Chef 40 Zwart is een veelzijdige gasbarbecue met een kookoppervlak van 38 cm. De barbecue is ideaal voor kleine tuinen en is gemakkelijk mee te nemen, dankzij de meegeleverde draagtas. De barbecue heeft een piëzo-ontsteking, waardoor je hem zonder lucifers aansteekt. Met de ingebouwde thermometer kun je de exacte temperatuur instellen waarop je het vlees gaat grillen. De Citi Chef heeft ook een handige vetopvanger die het reinigen een stuk eenvoudiger maakt. De deksel kan als wind- of spatscherm worden gebruikt. Bovendien is de barbecue voorzien van een zwarte coating, waardoor hij ook nog eens stijlvol oogt. Daarom is de Cadac Citi Chef 40 Zwart de perfecte gasbarbecue voor elke gelegenheid.

Pluspunten
  • Je barbecue voor maximaal 6 personen op het grilloppervlak. Je houdt de temperatuur nauwkeurig bij met de dekselthermometer. De barbecue heeft 1 brander met een vermogen van 2,7 kilowatt.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen zijbrander.

Veelgestelde vragen over de Cadac 5610-20-04-EF

Je kunt met de Cadac 5610-20-04-EF voor 6 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Cadac 5610-20-04-EF is 38 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.