1. barbecue
 2. Barbecook Loewy 55 SST.

Barbecook Loewy 55 SST.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Barbecook BC-CHA-1004 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesBarbecook BC-CHA-1004
Type barbecueHoutskoolbarbecue
Capaciteit1 - 9
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak47,5 cm
Type asopvangerAfgesloten
FabrikantcodeBC-CHA-1004

Omschrijving van de Barbecook BC-CHA-1004

De Barbecook Loewy 55 SST is een veilige en stabiele barbecue voor een gezellige en smaakvolle maaltijd. Dankzij het QuickStop systeem worden hete as en rook direct geblust. Daarnaast is het QuickStart systeem een eenvoudige en snelle manier om de barbecue op te stoken, zonder aanmaakproducten. Het grillrooster heeft 3 standen, wat betekent dat je vlees altijd op de ideale hoogte ten opzichte van het vuur ligt. Dankzij het geïntegreerde waterreservoir blijft de stalen barbecue stabiel en krijg je een heerlijke, smaakvolle maaltijd. De Barbecook Loewy 55 SST is dus perfect voor iedereen die veilig en smakelijk wil barbecueën.

Pluspunten
 • Met het QuickStart systeem kun je de barbecue snel en veilig aanzetten

  .

  Het QuickStop systeem biedt extra veiligheid doordat je de voet vult met water

  .

  Je kunt op het grilloppervlak maximaal 9 personen barbecueën.

Minpunten
 • De barbecue heeft geen wielen waardoor het moeilijker is de barbecue te verplaatsen.

Veelgestelde vragen over de Barbecook BC-CHA-1004

Je kunt met de Barbecook BC-CHA-1004 voor 1 - 9 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Barbecook BC-CHA-1004 is 47,5 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.