1. barbecue
 2. Weber Q1000 met Hoes.

Weber Q1000 met Hoes.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 7117 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 7117
Type barbecueGasbarbecue
Capaciteit1 - 8
Geschikt voorBalkon of dakterras, Camping of vakantie, Tuin, [Op tafel of boot]
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode7117

Omschrijving van de Weber 7117

Geniet met de Weber Q1000 met Hoes van extra lang barbecuen. De compacte gasbarbecue is eenvoudig in gebruik en past op iedere plek. De hoes beschermt de barbecue tegen de weersinvloeden waardoor je langer plezier hebt van deze duurzame gasbarbecue. Bovendien is de barbecue eenvoudig, schoon en veilig in gebruik. Dankzij de piëzo-ontsteking en traploos instelbare gasregelknop is de temperatuur makkelijk te regelen. De deksel en ketel van robuust gietaluminium zorgen voor een lange levensduur. Zodat je van de Weber Q1000 met Hoes maar liefst lang geniet, waar je ook bent.

Pluspunten
 • Dankzij de BBQ hoes bescherm je de barbecue en hij gaat langer mee

  .

  Je kunt op het grilloppervlak barbceuen voor maximaal 7 personen

  .

  Hij heeft een stevige constructie met een deksel en een ketel van gietaluminium.

Minpunten
 • Zonder een dekselthermometer kun je de temperatuur minder nauwkeurig regelen.

Veelgestelde vragen over de Weber 7117

Je kunt met de Weber 7117 voor 1 - 8 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 7117 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.