1. barbecue
 2. Cadac Safari Chef 30 LP Lite.

Cadac Safari Chef 30 LP Lite.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Cadac 6540L1-20-EU en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesCadac 6540L1-20-EU
Type barbecueGasbarbecue, Kooktoestel, Skottelbraai
Capaciteit1 - 3
Geschikt voorBalkon of dakterras, Camping of vakantie, Tuin
Kookoppervlak28 cm
Type asopvanger
Fabrikantcode6540L1-20-EU

Omschrijving van de Cadac 6540L1-20-EU

De Safari Chef 30 LP Lite heeft een krachtige brander die je in een handomdraai aansteekt. Hij heeft een vermogen van 4,2 kW, waardoor je heerlijk warm eten kunt klaarmaken. Je hebt ruimte voor twee pannen op de barbecue. De deksel is makkelijk te verwijderen, waardoor je gemakkelijk aan de temperatuur kunt schroeven. De lage stand houdt het eten warm en de hoge stand zorgt ervoor dat je het eten snel gaar krijgt. Ook met regenachtig weer is de Cadac Safari Chef 30 LP Lite een handige barbecue. De afdekplaat en de windbescherming houden de hitte binnen en zorgen ervoor dat je gas niet verspild. Er komen geen vlammen naar buiten, omdat de brander is voorzien van een veiligheidsklep. Daarnaast heb je met deze barbecue altijd de beschikking over warm eten, waardoor je optimaal kunt genieten van je dagje uit.

Pluspunten
 • Dankzij het compacte formaat neem je deze barbecue gemakkelijk mee

  .

  -> Dankzij het compacte formaat kun je deze barbecue gemakkelijk meenemen

  .

  Het kooktoestel heeft 1 brander met een vermogen van 1,8 kilowatt

  .

  -> Het kooktoestel heeft één brander met een vermogen van 1,8 kilowatt. De barbecue wordt geleverd met meerdere accessoires waardoor je de kookmogelijkheden uitbreidt

  .

  -> De barbecue wordt geleverd met verschillende accessoires waarmee je de kookmogelijkheden kunt uitbreiden.

Minpunten
 • De benodigde gasdrukregelaar en gasslang worden niet meegeleverd

  .

  -> De benodigde gasdrukregelaar en gasslang worden niet bijgeleverd. Deze barbecue is minder geschikt om te grillen voor grote gezelschappen

  .

  -> Deze barbecue is minder geschikt om te grillen voor grotere groepen.

Veelgestelde vragen over de Cadac 6540L1-20-EU

Je kunt met de Cadac 6540L1-20-EU voor 1 - 3 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Cadac 6540L1-20-EU is 28 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.