1. barbecue
  2. Campingaz Party Grill 400.

Campingaz Party Grill 400.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Campingaz 2000035499 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesCampingaz 2000035499
Type barbecueGasbarbecue, Kooktoestel
Capaciteit1 - 5
Geschikt voorBalkon of dakterras, Camping of vakantie, Park of strand, Tuin
Kookoppervlak36 cm
Type asopvanger
Fabrikantcode2000035499

Omschrijving van de Campingaz 2000035499

De Campingaz Party Grill 400 is een veelzijdige outdoor gasbarbecue. Hij is uitgerust met een grote grilplaat, een wok en een plancha, waarmee je alles kunt bereiden van een zomers gegrild hoofdgerecht tot gebakken garnalen en groenten. Je kunt het toestel gemakkelijk verplaatsen dankzij de afschroefbare poten en het praktische deksel met kliksysteem. Met de piezo ontsteking heb je de barbecue ook altijd snel aan. De Party Grill werkt op hervulbare Campingaz cilinders en is ideaal voor elke tuinfeestje, maar ook voor op de camping of een picknick.

Pluspunten
  • Dankzij de afschroefbare poten en het vastklikbare deksel is het gemakkelijk om hem te vervoeren. Je kunt met de BBQ voor maximaal 5 personen gebruiken op het grilloppervlak. Je kunt het deksel omgekeerd ook gebruiken als wok op de Party Grill.

Minpunten
  • Hij heeft geen zijtafels voor extra werkruimteplaats.

Veelgestelde vragen over de Campingaz 2000035499

Je kunt met de Campingaz 2000035499 voor 1 - 5 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Campingaz 2000035499 is 36 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.