1. barbecue
  2. Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate.

Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 17401004 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 17401004
Type barbecueHoutskoolbarbecue
Capaciteit12
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak57 cm
Type asopvangerAfgesloten
Fabrikantcode17401004

Omschrijving van de Weber 17401004

De Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart met Sear Grate is een perfecte barbecue voor al uw kookbehoeften. Met de meegeleverde houtskoolring verplaats je eenvoudig de houtskool naar de zijkanten van de kuip waardoor je indirect kunt grilen. Dankzij de Diffuser Plate behoud je een constante temperatuur tijdens het roken. Ook met het Weber GBS rooster breid je je barbecuemogelijkheden uit met de GBS accessoires. Met de Weber GBS Sear Grate creëer je echte grillstrepen op het vlees. Ook het scharnier van de deksel heeft veren waardoor je de deksel eenvoudig opent en sluit. Deze Weber barbecue is een volwaardige alleskunner en een must-have voor elk barbecue-liefhebber.

Pluspunten
  • Met de bijgeleverde sear grate maak je grillstrepen op hoge temperaturen in het vlees. Dankzij het scharnierende deksel blijft het deksel automatisch openstaan tijdens het grillen. De barbecue heeft het One Touch systeem waarmee je gemakkelijk de as uit de barbecue kunt halen.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen zijkantafels voor extra werkruimte tijdens het grillen.

Veelgestelde vragen over de Weber 17401004

Je kunt met de Weber 17401004 voor 12 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 17401004 is 57 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.