1. barbecue
 2. Campingaz 4 Series Select S.

Campingaz 4 Series Select S.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Campingaz 2000037482 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesCampingaz 2000037482
Type barbecueBuitenkeuken, Gasbarbecue
Capaciteit15
Geschikt voorBalkon of dakterras, Tuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode2000037482

Omschrijving van de Campingaz 2000037482

Met de Campingaz 4 Series Select S maak je gerechten klaar voor 15 personen op de 4 verschillende pitjes. De gasbarbecue is elektronisch te ontsteken waardoor je de 4 hoofdbranders afzonderlijk bedient. Op de twee inklapbare zijtafels bereid je bijgerechten en sauzen. Het Blue Flame Power System zorgt ervoor dat er minder vlammen vrijkomen waardoor het eten minder snel aanbrandt. Aan de onderkant van de barbecue zit een geïntegreerd kruidenrek, zodat je altijd kruiden bij de hand hebt. Het InstaClean Aqua systeem maakt de barbecue snel en gemakkelijk schoon. De Campingaz 4 Series Select S is de perfecte barbecue voor elke gelegenheid. Of je nu een klein familiefeestje hebt of een grote barbecue met vrienden, deze gasbarbecue is een echte alleskunner. De verschillende pitjes maken het mogelijk om verschillende gerechten tegelijk klaar te maken. Dankzij het InstaClean Aqua systeem heb je de barbecue zo weer schoon. Kortom, met de Campingaz 4 Series Select S is je volgende barbecue een succes!

Pluspunten
 • De buitenkeuken heeft een zijbrander voor het bereiden van sauzen en bijgerechten

  .

  De zijtafels van de buitenkeuken zijn inklapbaar waardoor je de barbecue minder ruimte inneemt in de schuur

  .

  Je barbecueert voor maximaal 15 personen op het kookoppervlak. De buitenkeuken heeft een zijbrander voor het bereiden van sauzen en bijgerechten

  .

  De zijtafels van de buitenkeuken zijn inklapbaar waardoor je de barbecue minder ruimte inneemt in de schuur

  .

  Je barbecueert voor maximaal 15 personen op het kookoppervlak.

Minpunten
 • Zonder gasdrukregelaar kun je niet aan de slag - deze moet je dus nog apart aanschaffen.

Veelgestelde vragen over de Campingaz 2000037482

Je kunt met de Campingaz 2000037482 voor 15 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Campingaz 2000037482 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.