1. barbecue
 2. Weber Pulse 2000 + Onderstel + Hoes.

Weber Pulse 2000 + Onderstel + Hoes.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 7181 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 7181
Type barbecueElektrische barbecue
Capaciteit1 - 9
Geschikt voorBalkon of dakterras, Tuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode7181

Omschrijving van de Weber 7181

De Weber Pulse 2000 + Onderstel + Hoes is het ultieme grilgenot. De Pulse 2000 heeft een vermogen van 2000 watt en is voorzien van een iGrill met 2 sensoren die je via Bluetooth verbindt met de Weber App. Hiermee krijg je een waarschuwing wanneer het vlees de ingestelde temperatuur heeft bereikt. De Pulse 2000 heeft een gietijzeren grilloppervlak waar je tegelijkertijd maar liefst 9 personen kan bedienen. Door het opgedeelde grilloppervlak kan je tegelijkertijd producten grilleren op een hoge en een lage temperatuur. Met de meegeleverde hoes bescherm je de Pulse 2000 tegen weersomstandigheden en gaat hij langer mee. Let bij het aansluiten van de Pulse 2000 wel op dat je deze op een lege groep aansluit, omdat hij tijdens het opstarten kortstondig 2000 watt gebruikt. Nu is het tijd om te genieten van heerlijke gerechten die je met de Pulse 2000 klaar maakt.

Pluspunten
 • Met de meegeleverde barbecuehoes bescherm je jouw barbecue tegen weer en wind

  .

  = Met de meegeleverde barbecuehoes bescherm je jouw barbecue tegen regen en wind. Je barbecuet voor maximaal 9 personen op het grilloppervlak

  .

  = Je barbecueert voor maximaal 9 personen op het grilloppervlak. Via de app houd je het garingsproces van 2 stukken vlees in de gaten

  .

  = Met de app houd je het kookproces van 2 stukken vlees in de gaten.

Minpunten
 • Het rooster heeft geen anti-aanbaklaag waardoor je kans hebt dat er vleesresten eraan vast blijven plakken.

Veelgestelde vragen over de Weber 7181

Je kunt met de Weber 7181 voor 1 - 9 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 7181 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.