1. barbecue
 2. Weber Spirit E-320 Classic.

Weber Spirit E-320 Classic.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 46415064 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 46415064
Type barbecueBuitenkeuken, Gasbarbecue
Capaciteit1 - 12
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode46415064

Omschrijving van de Weber 46415064

De Weber Spirit E-320 Classic heeft alles wat je nodig hebt om te genieten van een heerlijke barbecue. Het is een krachtige buitenkeuken die je eenvoudig met de piëzo-ontsteking ontsteekt. De 3 hoofdbranders en de zijbrander geven je de mogelijkheid om verschillende gerechten tegelijk klaar te maken. Met de Flavorizer Bars blijven de vleessappen in het grillrooster hangen, waardoor je gerechten niet aanbranden en extra smaak krijgen. Met de extra ruimte door de vaste werkbladen en gereedschapshaken, heb je alles bij de hand. Met de dekselthermometer houd je de temperatuur nauwlettend in de gaten. Als je de barbecue toch een andere plek wil geven, is dit eenvoudig door middel van de 4 wielen, waarvan er 2 met een stopfunctie zijn. Kortom, de Weber Spirit E-320 Classic is een professionele buitenkeuken voor het hele gezin.

Pluspunten
 • De barbecue heeft een crossover-ontstekingssysteem voor het inschakelen van een 2e en 3e brander zonder dat je hem opnieuw hoeft te ontsteken

  .

  De buitenkeuken heeft een zijbrander voor het bereiden van sauzen en bijgerechten

  .

  Je barbecue voor maximaal 12 personen op het grilloppervlak

  .

  De barbecue heeft een crossover-ontstekingssysteem om een 2e en 3e brander in te schakelen zonder dat je deze opnieuw hoeft aan te steken

  .

  De buitenkeuken heeft een zijbrander voor het bereiden van sauzen en bijgerechten

  .

  Je barbecue biedt plaats aan maximaal 12 personen op het grilloppervlak.

Minpunten
 • De zijtafels van de buitenkeuken zijn niet inklapbaar, waardoor de barbecue meer ruimte inneemt in de schuur.

Veelgestelde vragen over de Weber 46415064

Je kunt met de Weber 46415064 voor 1 - 12 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 46415064 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.