1. barbecue
  2. Campingaz 4 Series Onyx S.

Campingaz 4 Series Onyx S.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Campingaz 2000037288 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesCampingaz 2000037288
Type barbecueBuitenkeuken, Gasbarbecue
Capaciteit15
Geschikt voorBalkon of dakterras, Tuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode2000037288

Omschrijving van de Campingaz 2000037288

Met de Campingaz 4 Series Onyx S gasbarbecue haal je de keuken naar buiten. De barbecue is uitgerust met een groot, vierkant kookoppervlak waar je gerechten klaarmaakt voor maximaal 15 personen. De zijbranders zijn ideaal voor het maken van bijgerechten. Met het InstaStart systeem heb je de barbecue snel aan en het Blue Flame Power System zorgt ervoor dat het eten sappig blijft, omdat er geen grote opvlammingen zijn. Onder het kookoppervlak is ruimte om gasflessen afgesloten op te bergen tot een gewicht van 13 kilogram. Het speciale InstaClean Aqua systeem maakt het makkelijk om de barbecue schoon te maken zonder dat je etensresten hoeft te schrobben. De 4 wielen maken het simpel om de barbecue te verplaatsen en de remmen laten je toe om de barbecue op zijn plaats te houden. De Campingaz 4 Series Onyx S is dus een stukje keuken, gemaakt voor buiten.

Pluspunten
  • Met het InstaClean Aqua systeem maak je de barbecue makkelijk schoon. Je steekt de barbecue snel aan met het Instastart ontstekingssysteem. Je barbecuet voor maximaal 15 personen op het kookoppervlak.

Minpunten
  • De benodigde gasdrukregelaar en gasslang worden niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Campingaz 2000037288

Je kunt met de Campingaz 2000037288 voor 15 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Campingaz 2000037288 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.