1. barbecue
 2. Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart + Sear Grate + Hoes.

Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart + Sear Grate + Hoes.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 7143 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 7143
Type barbecueHoutskoolbarbecue
Capaciteit12
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak57 cm
Type asopvangerAfgesloten
Fabrikantcode7143

Omschrijving van de Weber 7143

Met de Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart + Sear Graten + hoes heb je een krachtig en veelzijdig BBQ-wapen in handen. De barbecue is voorzien van het Weber GBS rooster en de meegeleverde houtskoolring waardoor je flexibel kunt grillen en roken. De houtskoolring verplaatst je eenvoudig naar de zijkanten van de kuip, zodat je indirect kunt grillen en dus ook gerechten kunt braadt. Verder wordt er een Diffuser Plate meegeleverd waarmee je eenvoudig een constante temperatuur kunt behouden. De Weber GBS Sear Grate zorgt ervoor dat je de echte grillstrepen op je vlees krijgt. De meegeleverde hoes beschermt de barbecue tegen invloeden van buitenaf en zorgt er daarmee voor dat de barbecue langer meegaat. Daarnaast kun je met de Weber GBS accessoires je barbecuemogelijkheden verder uitbreiden. Met de Weber Master Touch Premium SE E-5775 Zwart + Sear Graten + hoes ben je verzekerd van een krachtige en veelzijdige barbecue, waar je nog jaren plezier aan beleeft.

Pluspunten
 • De hoes beschermt je BBQ waardoor hij langer meegaat

  .

  Dankzij het GBS rooster kan de barbecue worden uitgebreid met diverse GBS accessoires, zoals een pizzasteen of een wokpan

  .

  Je barbecuet kan geschikt zijn voor maximaal 12 personen op het grilloppervlak.

Minpunten
 • Behalve het GBS rooster en de GBS Sear Grate, worden er verder geen accessoires uit de GBS serie meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Weber 7143

Je kunt met de Weber 7143 voor 12 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 7143 is 57 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.