1. barbecue
  2. The Bastard VX Medium Complete.

The Bastard VX Medium Complete.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de The Bastard BX103 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesThe Bastard BX103
Type barbecueHoutskoolbarbecue, Kamado barbecue
Capaciteit7
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak42 cm
Type asopvangerOpen
FabrikantcodeBX103

Omschrijving van de The Bastard BX103

De The Bastard VX Medium Complete geeft je de perfecte omstandigheden om al je favoriete gerechten te bereiden. De barbecue heeft twee roosters: een hoog en een laag. Zo kun je eenvoudig kiezen of je het vlees, de groente of de vis direct op het vuur of gaar op het lage vuur wilt bereiden. Met het gat in de deksel bepaal je de luchtstroom en temperatuur. Bovendien beschikt de barbecue over twee bijzettafels waar je bijgerechten of drankjes op kunt zetten. De deksel is gemaakt van keramiek en zorgt voor een luchtdichte afsluiting, waardoor de warmte hoog blijft. Met de thermometer op de deksel lees je gemakkelijk de temperatuur af. Kortom, de The Bastard VX Medium Complete maakt jouw volgende grillparty tot een succes!

Pluspunten
  • Je barbecueert voor maximaal 7 personen op het kookoppervlak. Het keramiek is bestand tegen hoge temperaturen waardoor je kunt grillen, roken, stomen, bakken en slowcooken. Je hebt extra werkruimte tijdens het barbecueren dankzij de zijtafels.

Minpunten
  • De houtskoolbarbecue heeft geen windscherm waardoor de warmte minder lang blijft hangen en je op lagere temperaturen grilt

    .

    De houtskoolbarbecue heeft geen windscherm, waardoor de warmte minder lang blijft hangen en je op lagere temperaturen kunt grillen.

Veelgestelde vragen over de The Bastard BX103

Je kunt met de The Bastard BX103 voor 7 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de The Bastard BX103 is 42 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.