1. barbecue
  2. Weber Q2400 + Hoes.

Weber Q2400 + Hoes.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 7118 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 7118
Type barbecueElektrische barbecue
Capaciteit1 - 10
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode7118

Omschrijving van de Weber 7118

De Weber Q2400 + hoes is de ideale keuze voor wie optimaal wil genieten van het barbecueën. De elektrische barbecue veroorzaakt minder rook dan bij een houtskoolbarbecue en je hoeft er geen gasflessen bij aan te schaffen. Met de lengte van 1,8 meter van het snoer heb je voldoende bewegingsvrijheid. Deze barbecue heeft een kookoppervlak dat anderhalf keer zo groot is als de Q1400, waardoor je voor meer personen kunt barbecueën. Daarnaast biedt de aluminium reflector in de deksel een hoge temperatuur en garandeerd de warmtespiraal een gelijkmatige garing. Deze elektrische barbecue verbruikt tijdens het opstarten kortstondig 2000 watt, waardoor het aan te raden is om deze aan te sluiten op een lege groep. Bovendien bescherm je met de meegeleverde hoes je barbecuet tegen het weer.

Pluspunten
  • De hoes beschermt je BBQ waardoor hij langer meegaat. Met de traploze temperatuurregelaar kun je de temperatuur nauwkeurig regelen. Er komt geen vet op de verwarmingselementen door de vetafvoerfunctie.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen dekselthermometer om de temperatuur in de barbecue nauwlettend in de gaten te houden.

Veelgestelde vragen over de Weber 7118

Je kunt met de Weber 7118 voor 1 - 10 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 7118 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.