1. barbecue
 2. Boretti Ceramica Large.

Boretti Ceramica Large.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Boretti CERAMICAL en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesBoretti CERAMICAL
Type barbecueHoutskoolbarbecue, Kamado barbecue
Capaciteit10
Geschikt voorBalkon of dakterras, Tuin
Kookoppervlak45 cm
Type asopvangerOpen
FabrikantcodeCERAMICAL

Omschrijving van de Boretti CERAMICAL

De Boretti Ceramica Large is een ideale grote grill voor het klaarmaken van maaltijden voor 10 personen. Het grote grilloppervlak met platen en roosters in verschillende materialen maakt het mogelijk om direct te grillen, te slow-koken, te roken of te stomen. De keramische wanden en de ronde kamer zorgen ervoor dat je de gerechten heerlijk en warm serveert. Hiernaast heeft de Ceramica Large een goede isolatie en is de top-vent regenbestendig, zodat je ook als het buiten regent of sneeuwt door kunt grilen en roken. De twee inklapbare zijtafels bieden voldoende werkruimte en dankzij de gereedschapshaken heb je altijd alle benodigdheden binnen handbereik. Met slechts een paar blokken houtskool geniet je urenlang van heerlijke gerechten.

Pluspunten
 • Je hebt extra werkruimte dankzij de opklapbare zijtafels

  .

  Je kunt je barbecue gemakkelijk verplaatsen met de 4 wielen

  .

  Je kunt met je barbecue maximaal 10 personen op het grilloppervlak bedienen.

Minpunten
 • De barbecue heeft geen vetafvoer.

Veelgestelde vragen over de Boretti CERAMICAL

Je kunt met de Boretti CERAMICAL voor 10 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Boretti CERAMICAL is 45 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.