1. barbecue
  2. Weber Summit Kamado E6.

Weber Summit Kamado E6.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 18201004 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 18201004
Type barbecueHoutskoolbarbecue, Kamado barbecue
Capaciteit13
Geschikt voorBalkon of dakterras, Tuin
Kookoppervlak61 cm
Type asopvangerAfgesloten
Fabrikantcode18201004

Omschrijving van de Weber 18201004

De Weber Summit Kamado E6 is een uitstekende keuze voor elke liefhebber van barbecuen. Dankzij de dubbelwandige, geïsoleerde constructie uit staal komt de barbecue snel op temperatuur en houdt hij de warmte ook lang vast. Hierdoor heb je minder houtskool nodig en kun je langer genieten van je maaltijd. De hoogte van het houtskoolrooster is verstelbaar en zorgt ervoor dat je de barbecue als een normale houtskoolbarbecue of als kamado kunt gebruiken. Je kunt op het grillrooster tot 13 monden vullen met een heerlijke maaltijd. Daarnaast is de Weber Summit Kamado E6 voorzien van een dekselthermometer, waarmee je de temperatuur nauwlettend in de gaten kunt houden. Met het dekselventilatierooster kun je de luchtstroom aanpassen en zo bijvoorbeeld poffertjes, wafels of stoofpot maken. Er is ook een GBS rooster bijgeleverd, waarmee je de barbecue met verschillende accessoires kunt uitbreiden. Als je klaar bent met barbecuen, verwijder je met het One-Touch systeem in een handomdraai het as uit de barbecue.

Pluspunten
  • Je gebruikt de barbecue zowel als normale houtskoolbarbecue als als kamado. Dankzij het GBS rooster kun je de barbecue uitbreiden met diverse GBS accessoires, zoals een pizzasteen of een wokpan. Je kunt je barbecue voor maximaal 13 personen gebruiken op het grilloppervlak.

Minpunten
  • Deze barbecue heeft geen zijtafels voor extra werkruimte.

Veelgestelde vragen over de Weber 18201004

Je kunt met de Weber 18201004 voor 13 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 18201004 is 61 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.