1. barbecue
  2. Weber Genesis II E-310 GBS Zwart.

Weber Genesis II E-310 GBS Zwart.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 61011164 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 61011164
Type barbecueBuitenkeuken, Gasbarbecue
Capaciteit15
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode61011164

Omschrijving van de Weber 61011164

De Weber Genesis II E-310 GBS Zwart biedt een perfecte balans tussen kwaliteit, performance en gebruiksgemak. Met het GS4 grillsysteem en het GBS rooster kun je zelfs de meest uitdagende gerechten bereiden. De regelknoppen voor de 3 branders zijn voorzien van een interne schakelaar waardoor het aansteken altijd lukt. Bovendien zorgen de nieuwe branders voor een gelijkmatige verhitting over het hele oppervlak. Daarnaast zorgen de Flavorizer Bars voor extra smaak door het verdampen van sappen en vetten. Met het GBS systeem kun je het middenstuk uit het rooster halen en zo accessoires als een pizzasteen of een wokpan gebruiken. Dankzij de Weber Genesis II E-310 GBS Zwart kun je allerlei gerechten bereiden en genieten van uitgebreide barbecuemogelijkheden.

Pluspunten
  • De Flavorizer Bars beschermen de branders tegen sappen en vetten en geven je gerecht meer smaak

    .

    De Flavorizer Bars beschermen de branders tegen vocht, sappen en vetten en geven je gerecht meer smaak. Dankzij het GBS-rooster kun je de barbecue uitbreiden met verschillende GBS-accessoires, zoals een pizzasteen of een wokpan. Je kunt je barbecue gebruiken voor maximaal 15 personen op het grilloppervlak.

Minpunten
  • De buitenkeuken heeft geen zijbrander voor het bereiden van sauzen en bijgerechten.

Veelgestelde vragen over de Weber 61011164

Je kunt met de Weber 61011164 voor 15 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 61011164 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.