1. barbecue
 2. Napoleon Freestyle 365 Grafietgrijs.

Napoleon Freestyle 365 Grafietgrijs.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Napoleon F365PGT-NL en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesNapoleon F365PGT-NL
Type barbecueBuitenkeuken, Gasbarbecue
Capaciteit11
Geschikt voorBalkon of dakterras, Tuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
FabrikantcodeF365PGT-NL

Omschrijving van de Napoleon F365PGT-NL

De Napoleon Freestyle 365 Grafietgrijs is ontworpen voor grote BBQ-feesten. Met deze barbecue bereid je gerechten voor ongeveer 11 personen tegelijkertijd. Dankzij de Jetfire-ontsteking stek je de barbecue eenvoudig en veilig met slechts één hand aan. De 3 hoofdbranders, die als één geheel zijn verbonden, hebben een vermogen van maar liefst 12 kilowatt. Daarnaast heeft de Freestyle 365 ook 2 zijtafels, zodat je extra werkruimte hebt en je gerechten voorbereidt of je steaks laat rusten. Als je klaar bent met grillen, klap je de tafels eenvoudig in. Met de flessenopener aan de voorkant van de barbecue open je je drankje gemakkelijk. Daarnaast heeft de barbecue ook 6 gereedschapshaken, waar je barbecue tangen aan kunt hangen. Als laatste heeft deze barbecue ook 2 wielen, zodat je de barbecue eenvoudig overal naartoe kunt rollen.

Pluspunten
 • Je barbecue kun je voor maximaal 11 personen op het kookoppervlak gebruiken

  .

  De zijtafels van de buitenkeuken zijn inklapbaar, waardoor je minder ruimte in de schuur inneemt

  .

  Met de JetFire ontsteking kun je de 3 hoofdbranders snel en veilig aansteken.

Minpunten
 • Deze barbecue uit de Freestyle serie heeft geen zijbrander voor het bereiden van sauzen of bijgerechten.

Veelgestelde vragen over de Napoleon F365PGT-NL

Je kunt met de Napoleon F365PGT-NL voor 11 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Napoleon F365PGT-NL is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.