1. barbecue
 2. The Bastard Large Compleet 2022.

The Bastard Large Compleet 2022.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de The Bastard BC201 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesThe Bastard BC201
Type barbecueHoutskoolbarbecue, Kamado barbecue
Capaciteit9
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak49 cm
Type asopvangerOpen
FabrikantcodeBC201

Omschrijving van de The Bastard BC201

De The Bastard Urban Large Compleet 2022 is de perfecte barbecue voor iedereen die van fijn en smakelijk eten houdt. Met deze plate setter bereid je jouw gerechten tot in perfectie. De Advanced Cooking System biedt je twee verschillende hoogtes waarmee je verschillende gerechten tegelijkertijd bereidt. Met de charcoal basket start je de BBQ eenvoudig en de schijf bovenop de barbecue stel je de temperatuur gemakkelijk in. Na gebruik is schoonmaken een fluitje van een cent met de rvs ash lifter die al het vuil opvangt. Daarnaast ontvang je bij de Large Compleet ook een onderstel en zijtafels, zodat je makkelijk alle ingrediënten en accessoires klaar kan zetten. Een complete set voor de echte liefhebber!

Pluspunten
 • Vergeleken met het 2021-model kun je gerechten op twee verschillende hoogtes bereiden

  .

  Met de meegeleverde accessoires kun je je barbecue in een oven veranderen en hem gemakkelijk schoonmaken

  .

  Je kunt op het grilloppervlak barbecuen voor maximaal 9 personen.

Minpunten
 • Je moet het onderstel zelf installeren, wat door het gewicht van de kamado best lastig is.

Veelgestelde vragen over de The Bastard BC201

Je kunt met de The Bastard BC201 voor 9 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de The Bastard BC201 is 49 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.