1. barbecue
 2. Weber Spirit E-225 GBS Zwart.

Weber Spirit E-225 GBS Zwart.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 46312264 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 46312264
Type barbecueBuitenkeuken, Gasbarbecue
Capaciteit11
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode46312264

Omschrijving van de Weber 46312264

De Weber Spirit E-225 GBS Zwart is een veelzijdige buitenkeuken die kwaliteit biedt in een kleine ruimte. Met deze barbecue bereid je een heerlijke maaltijd voor jouw familie en vrienden. De BBQ heeft 2 branders met Flavorizer Bars, die ervoor zorgen dat het vlees en vis een heerlijke smaak krijgen. De 2 zijtafels bieden genoeg ruimte om gerechten en ingrediënten klaar te maken voor jouw maaltijd. De extra brander op de ene tafel zorgt ervoor dat je sauzen en bijgerechten verwarmt. De Spirit E-225 GBS Zwart is een flexibele barbecue die je eenvoudig uitbreidt met GBS accessoires. Zo bereid je een heerlijke pizza of wafel op jouw buitenkeuken. Door het compacte formaat kun je de barbecue gemakkelijk in een kleine tuin, patio of op een balkon plaatsen. Je bereidt een gegrilde maaltijd voor 11 personen op de Weber Spirit E-225 GBS Zwart.

Pluspunten
 • Je breidt de barbecue uit met verschillende accessoires, dankzij het GBS-rooster

  .

  De Flavorizer Bars beschermen de branders tegen sappen en vetten en geven je gerecht meer smaak

  .

  De zijtafels van de buitenkeuken zijn inklapbaar, waardoor je minder ruimte inneemt in de schuur met de barbecue.

Minpunten
 • De barbecue heeft geen infraroodbrander om het vlees op een hoge temperatuur te schroeien.

Veelgestelde vragen over de Weber 46312264

Je kunt met de Weber 46312264 voor 11 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 46312264 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.