1. barbecue
  2. Weber Performer GBS 57 cm + Hoes.

Weber Performer GBS 57 cm + Hoes.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 7145 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 7145
Type barbecueHoutskoolbarbecue
Capaciteit1 - 12
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak57 cm
Type asopvangerAfgesloten
Fabrikantcode7145

Omschrijving van de Weber 7145

De Weber Performer GBS 57 cm + Hoes is een ideaal toestel om te barbecueën. Deze barbecue is niet alleen uitgerust met een metalen klaptafel, maar ook met een praktisch onderstel met 4 wielen. Hiermee kom je op de perfecte werkhoogte en voorkom je rugpijn. Het One Touch systeem maakt het ook mogelijk om de juiste temperatuurregeling te krijgen. Daarnaast heeft deze houtskoolbarbecue een GBS rooster met een uitneembaar middenstuk waardoor je de verschillende accessoires van de GBS serie gemakkelijk afwisselt. De 2 houtskoolhouders maken ook indirect grillen mogelijk. Met de meegeleverde hoes bescherm je jouw Weber Performer GBS 57 cm tegen regen en stof. Geniet dus van een avondje barbecueën zonder rugpijn en met de juiste temperatuurregeling.

Pluspunten
  • Met de meegeleverde barbecuehoes bescherm je jouw barbecue tegen weer en wind. Dankzij het GBS-rooster is de barbecue uit te breiden met diverse GBS-accessoires, zoals een pizzasteen of een wokpan. Je kunt je barbecue voor maximaal 12 personen op het grilloppervlak gebruiken.

Minpunten
  • De barbecue heeft een kleiner werkblad dan andere Weber Performer barbecues.

Veelgestelde vragen over de Weber 7145

Je kunt met de Weber 7145 voor 1 - 12 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 7145 is 57 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.