1. barbecue
 2. The Bastard Urban Large Solo 2022.

The Bastard Urban Large Solo 2022.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de The Bastard BU202 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesThe Bastard BU202
Type barbecueHoutskoolbarbecue, Kamado barbecue
Capaciteit9
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak49 cm
Type asopvangerOpen
FabrikantcodeBU202

Omschrijving van de The Bastard BU202

De The Bastard Urban Large Solo 2022 heeft alles wat je nodig hebt voor een perfecte BBQ-avond. Het nieuwe Advanced Cooking System bestaat uit een plate setter, 2 hoogtes en twee halve maan roosters die je eenvoudig op elkaar kunt stapelen. Met de charcoal basket start je betrouwbaar de BBQ. De schijf bovenop de barbecue regelt de luchtstroom en zorgt daarmee voor de juiste temperatuur. De rvs ash lifter vangt al het as op, zodat je na afloop van een gezellige avond de BBQ gemakkelijk weer schoonmaakt. Met de The Bastard Urban Large Solo 2022 maak je de heerlijkste gerechten voor jouw vrienden en familie.

Pluspunten
 • Ten opzichte van het 2021-model heeft deze BBQ een geavanceerd kooksysteem waardoor je gerechten op twee verschillende hoogtes bereidt

  .

  Met de bijgeleverde accessoires verander je je barbecue moeiteloos in een oven en maak je het gemakkelijk schoon

  .

  Je kunt je barbecue gebruiken voor maximaal 7 personen op het grilloppervlak.

Minpunten
 • Je moet de kamado zelf inbouwen omdat je er geen onderstel bij krijgt.

Veelgestelde vragen over de The Bastard BU202

Je kunt met de The Bastard BU202 voor 9 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de The Bastard BU202 is 49 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.