1. barbecue
 2. Weber Original Kettle 47 cm Zwart.

Weber Original Kettle 47 cm Zwart.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 1241304 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 1241304
Type barbecueHoutskoolbarbecue
Capaciteit8
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak47 cm
Type asopvangerOpen
Fabrikantcode1241304

Omschrijving van de Weber 1241304

De Weber Original Kettle 47 cm Zwart is een ideale barbecue voor zowel kleine als grote gezelschappen. Met de ruime kookoppervlakte, die geschikt is voor maximaal 8 personen, beleef je een heerlijke barbecueavond. De gepatenteerde One Touch systeem zorgt ervoor dat de as snel en gemakkelijk in de asopvangbak wordt opgevangen. Hierdoor hoef je niet meer veel tijd te spenderen aan het schoonmaken van de barbecue. Bovendien kun je de temperatuur in de barbecue zelf regelen. Dit doe je door de luchttoevoer te regelen aan de hand van de ventilatieroosters. Met de geïntegreerde dekselthermometer kun je ook nauwkeurig de temperatuur in de gaten houden. Geniet dus van perfect gegaarde barbecuegerechten. Het ideale recept voor een geslaagd barbecuefeest!

Pluspunten
 • Je past zowel direct als indirect grillen toe op deze barbecue

  .

  Met een druk op de knop laat je het as in de asopvangschaal vallen, zodat je de BBQ sneller kunt schoonmaken

  .

  Je kunt voor maximaal 8 personen barbecuen op het grilloppervlak.

Minpunten
 • De asopvangbak is open, waardoor het as kan opvliegen als het harder waait.

Veelgestelde vragen over de Weber 1241304

Je kunt met de Weber 1241304 voor 8 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 1241304 is 47 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.