1. barbecue
  2. Big Green Egg Medium.

Big Green Egg Medium.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Big Green Egg BGE-117625 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesBig Green Egg BGE-117625
Type barbecueHoutskoolbarbecue, Kamado barbecue
Capaciteit1 - 6
Geschikt voorBalkon of dakterras, Tuin
Kookoppervlak40 cm
Type asopvanger
FabrikantcodeBGE-117625

Omschrijving van de Big Green Egg BGE-117625

Big Green Egg Medium heeft een kookoppervlak van 38 centimeter en is geschikt voor 6 personen. Door de dubbelwandige keramische wanden wordt de warmte gelijkmatig verspreid en is de barbecue bestand tegen temperaturen tot wel 350 graden. Je kunt het koken op de Big Green Egg combineren met veel verschillende kooktechnieken. Denk hierbij aan grillen, roken, koken, stomen, bakken en zelfs pizza's bereiden. De accessoires die beschikbaar zijn voor deze maat maken het koken op de Big Green Egg nog leuker en uitdagender. Na gebruik is de BBQ eenvoudig schoon te maken. De Big Green Egg Medium is dus het hele jaar door te gebruiken in alle weersomstandigheden.

Pluspunten
  • Je maakt het roestvrijstalen rooster gemakkelijk schoon en het roest niet

    .

    Het keramiek is bestand tegen hoge temperaturen waardoor je kunt grillen, roken, stomen, bakken en slowcooking toepast. Je barbecueert voor maximaal 6 personen op het grilloppervlak.

Minpunten
  • Deze barbecue heeft geen onderstel, waardoor je hem moet inbouwen zodat je hem veilig kunt gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Big Green Egg BGE-117625

Je kunt met de Big Green Egg BGE-117625 voor 1 - 6 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Big Green Egg BGE-117625 is 40 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.