1. barbecue
  2. Boretti Barilo 2.0 + hoes.

Boretti Barilo 2.0 + hoes.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Boretti BBA21 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesBoretti BBA21
Type barbecueHoutskoolbarbecue
Capaciteit16
Geschikt voorBalkon of dakterras, Tuin
Kookoppervlak
Type asopvangerAfgesloten
FabrikantcodeBBA21

Omschrijving van de Boretti BBA21

Met de Boretti Barilo 2.0 + hoes gril je de lekkerste gerechten voor ongeveer 16 personen. Deze houtskool BBQ heeft een grilloppervlak van 87 bij 41 centimeter en is voorzien van 2 grillplaten en een bakplaat van gietijzer. Deze platen zijn duurzaam en bestand tegen hoge temperaturen. Met de vier luchtgaten en de thermometer regel je de temperatuur van de BBQ nauwkeurig, waardoor je elke keer perfect gegaarde stukken vlees op tafel zet. De Barilo 2.0 heeft vernieuwde scharnieren en een thermometer die strakker in het deksel verwerkt is. Met de meegeleverde hoes bescherm je de BBQ tegen weer en stof, waardoor hij langer mee gaat. Geniet dus extra lang van de Boretti Barilo 2.0 + hoes.

Pluspunten
  • Dankzij de regelbare luchttoevoer heb jij de controle over de temperatuur. Je hebt geen last van opvliegend as, omdat de asopvangbak gesloten is. Je barbecuet voor maximaal 16 personen op het grilloppervlak.

Minpunten
  • De barbecue heeft geen wielen waardoor het verplaatsen ervan moeilijker is.

Veelgestelde vragen over de Boretti BBA21

Je kunt met de Boretti BBA21 voor 16 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Boretti BBA21 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.