1. barbecue
  2. Weber Smokey Mountain Cooker 47 cm.

Weber Smokey Mountain Cooker 47 cm.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 721004 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 721004
Type barbecueRookoven
Capaciteit1 - 8
Geschikt voorBalkon of dakterras, Tuin
Kookoppervlak47 cm
Type asopvanger
Fabrikantcode721004

Omschrijving van de Weber 721004

Met de Weber Smokey Mountain Cooker 47 cm maak je meer dan alleen gewone gerechten. Deze rookoven is ideaal voor het bereiden van heerlijk gerookte en gegrilleerde gerechten. De rookoven heeft een grote opening voor het bijvullen van briketten en rookhout, waardoor je eten een heerlijke rooksmaak meekrijgt. Met de geïntegreerde dekselthermometer weet je precies wat de temperatuur in de barbecue is. Deze rookoven heeft 2 roosters en 2 niveaus voor het roken en grillen, waardoor je zeer uiteenlopende gerechten kunt bereiden. Om te voorkomen dat je gerechten uitdrogen, is er een wateropvangschaal. Deze rookoven is compacter dan andere modellen waardoor je hem gemakkelijk meeneemt op vakantie. Daarnaast wordt er een hoes meegeleverd die de barbecue beschermt tegen vuil en regen.

Pluspunten
  • Grote opening voor het eenvoudig bijvullen van briketten en/of rookhout. Beschikt over 2 niveaus voor roken en grillen. Wateropvangschaal zorgt ervoor dat gerechten niet uitdrogen. Grote opening voor het makkelijk invullen van briketten en/of hout chips. Beschikt over 2 niveaus voor roken en grillen. Wateropvangbak zorgt ervoor dat gerechten niet uitdrogen.

Minpunten
  • Heeft geen onderstel met wielen.

Veelgestelde vragen over de Weber 721004

Je kunt met de Weber 721004 voor 1 - 8 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 721004 is 47 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.