1. barbecue
 2. The Bastard Urban Compact.

The Bastard Urban Compact.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de The Bastard BU105 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesThe Bastard BU105
Type barbecueHoutskoolbarbecue, Kamado barbecue
Capaciteit5
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak34 cm
Type asopvangerOpen
FabrikantcodeBU105

Omschrijving van de The Bastard BU105

The Bastard Urban Compact is een kleine barbecue die je gemakkelijk kunt verplaatsen naar een ander deel van je tuin. Het keramiek is namelijk vorstbestendig, waardoor je de barbecue ook prima in de winter kunt gebruiken. Met de meegeleverde plate setter kun je de kamado omtovern tot een buitenoven en verschillende kooktechnieken toepassen. Het ontsteken gaat gemakkelijk met de meegeleverde charcoal basket. Door de speciale schijf bovenop de barbecue kun je de luchtstroom aanpassen, zodat je de temperatuur gemakkelijk kunt regelen. Bovendien kun je met dit mandje zuinig branden en de houtskool op zijn plek houden. The Bastard Urban Compact is de perfecte oplossing voor gezellige barbecueavonden in de winter.

Pluspunten
 • Dankzij de meegeleverde accessoires kun je je barbecue eenvoudig omvormen tot een oven en makkelijk schoonmaken

  .

  Deze BBQ heeft een nauwkeurige temperatuurregeling, een ruime kolenmand en een thermometer

  .

  Je kunt met deze barbecue tot maximaal 5 personen op het grilloppervlak bereiden.

Minpunten
 • Je moet je barbecue gereedschap altijd vasthouden, want deze barbecue heeft geen gereedschapshaken

  .

  -> Je moet je barbecuegereedschap altijd vasthouden want deze barbecue heeft geen gereedschapshaken.

Veelgestelde vragen over de The Bastard BU105

Je kunt met de The Bastard BU105 voor 5 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de The Bastard BU105 is 34 cm. Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.