1. barbecue
 2. Weber SmokeFire EX4 GBS Wood Fired Pellet Grill.

Weber SmokeFire EX4 GBS Wood Fired Pellet Grill.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 22511004 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 22511004
Type barbecuePellet barbecue
Capaciteit20
Geschikt voorTuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode22511004

Omschrijving van de Weber 22511004

De Weber SmokeFire EX4 GBS Wood Fired Pellet Grill is een krachtige, multifunctionele barbecue met veel mogelijkheden. Met de ingebouwde warmte-elementen kun je kiezen voor direct of indirect grillen, of de temperatuur aanpassen voor low & slow gerechten zoals spareribs. Dankzij de dubbele luchttoevoer krijg je een stabiele rooksmaak aan je gerecht. Ook kun je verschillende smaken creëren met de Weber Wood Chips, zoals hickory, mesquite of fruit hout. Voor een optimaal grillevenement hoef je niet meer in de weer te zijn met een scherm of thermometer. Met de Weber Connect thermometer krijg je voortdurende updates over de temperatuur in de kookkamer, zodat je precies weet hoe ver je gerecht is. De app geeft ook advies over de gerechten die je bereidt, zodat je op de hoogte blijft van het volledige bereidingsproces. De app is ook handig voor het bereiden van meerdere gerechten, omdat je op de hoogte blijft van de temperatuur in iedere kookkamer. Of je nu voor een kleine of grote groep barbecueert, de Weber SmokeFire EX4 GBS Wood Fired Pellet Grill helpt je bij het bereiden van een heerlijk gerecht.

Pluspunten
 • Door het gebruik van pelletgrillen geeft u uw gerechten een authentieke rooksmaak

  .

  Met de Weber Connect app (iOS en Android) wordt u gedurende het gehele grillproces begeleid

  .

  Met het GBS-rooster kunt u de barbecue uitbreiden met verschillende GBS-accessoires, zoals een pizzasteen of een wokpan.

Minpunten
 • Je hebt altijd een stopcontact nodig om de barbecue te gebruiken.

Veelgestelde vragen over de Weber 22511004

Je kunt met de Weber 22511004 voor 20 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 22511004 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.