1. barbecue
 2. Weber Pulse 1000 + Hoes.

Weber Pulse 1000 + Hoes.

5/5

In de wereld van tuinieren is de juiste uitrusting essentieel. Hier bij Hovenierreview.nl begrijpen we dat maar al te goed. Ons toegewijde team van ervaren tuinexperts en enthousiaste groene duimen heeft zich ten doel gesteld om jou te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen over je tuinbenodigdheden.

Lees hier alles wat je moet weten over de Weber 7180 en ontdek de meest belangrijke specificaties.Onze diepgaande reviews zijn gebaseerd op praktijkervaringen en grondig onderzoek. We kijken naar de prestaties, duurzaamheid, gebruiksgemak en prijs-kwaliteitverhouding van elk product om je een volledig beeld te geven.

SpecificatiesWeber 7180
Type barbecueElektrische barbecue
Capaciteit1 - 6
Geschikt voorBalkon of dakterras, Camping of vakantie, Tuin
Kookoppervlak
Type asopvanger
Fabrikantcode7180

Omschrijving van de Weber 7180

De Weber Pulse 1000 + Hoes is de ideale barbecue voor op het balkon of in de tuin. De barbecue is zowel in de zomer als in de winter een waardevolle aanvulling voor een gezellige avond. Met de geïntegreerde iGrill kun je garen op de juiste temperatuur en weet je precies wanneer je vlees gaar is. Dankzij de bluetooth verbinding krijg je een melding als de ingestelde temperatuur is bereikt. Daarnaast heeft de Weber Pulse 1000 een gietijzeren rooster van 31 x 41 centimeter, waarmee je voor zes personen tegelijkertijd kunt barbecuen. Ook kun je indirect grillen dankzij de deksel. Hierdoor wordt het vlees langzaam gaar en blijft het sappig en mals. Met de hoes die je erbij krijgt, bescherm je de barbecue tegen de weersomstandigheden. Zo geniet je lange tijd van je nieuwe Weber Pulse 1000 + Hoes!

Pluspunten
 • Met de meegeleverde barbecuehoes bescherm je jouw barbecue tegen weer en wind

  .

  Met de meegeleverde barbecuehoes bescherm je jouw barbecue tegen regen en wind

  .

  Via de app houd je het garingsproces van 1 stuk vlees in de gaten. Via de app houd je het bakproces van 1 stuk vlees in de gaten

  .

  Je barbecuet voor maximaal 6 personen op het grilloppervlak. Je kunt barbecuen voor maximaal 6 personen op het grilloppervlak.

Minpunten
 • De barbecue heeft geen onderstel waardoor je niet op een prettige werkhoogte kan grillen.

Veelgestelde vragen over de Weber 7180

Je kunt met de Weber 7180 voor 1 - 6 personen tegelijkertijd koken op het kookoppervlak.

Bepaal op basis van je behoeften: kies elektrisch voor gebruiksgemak en binnenruimtes, of houtskool voor traditionele smaak en buitengevoel. Overweeg ruimte, smaakvoorkeur en praktische overwegingen om de juiste keuze te maken.

De kookoppervlak van de Weber 7180 is . Dit geeft voldoende ruimte om een heerlijke maaltijd te bereiden!

Alle reviews op hovenierreview.nl worden door een gepassioneerd team samengesteld, en alle producten worden vergeleken op prijs-kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid. Zo weet je zeker dat je hier de beste producte kunt kiezen.